13.12.2023 17:23:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

 

Zarife Arzumanova Kimdir?

Kadınlar toplumun gücüdür. Onun varlığı insanın geleceğe olan umudunu ve güvenini güçlendirir. Kendi ayakları üzerinde duran kadın kalkınma demektir. Her geçen gün mesleğini hakkıyla icra eden, kariyerinde basamakları kendi gücüne tırmanan kadınların sayısı artıyor. İş hayatının muhteşem kadınlarından biri de Zarife Arzumanovadır. Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nde kadın doğum ve jinekoloji eğitimi alan Zarifa Hanım, kariyerine öğrenciyken başlamıştır. Tercihi okuduğu uzmanlık alanı olmasa da tıp alanından uzaklaşmamış, tıbbi pazarlama alanında çalışmıştır. Zarife hanım şu anda Unity Company'de pazarlama direktörü olarak çalışmaktadır. Unity Company onun için işten daha fazlasıdır; bir ailedir. 

Doğru ekibi oluşturmak ve o ekibi doğru ve adil bir şekilde yönetmek ana prensibidir. Zarife hanım ekibine katılan her çalışanını bizzat seçmektedir, çünkü ekip aile ile eşittir ve aile bireyleri değerlidir. Zarife hanım'ın faaliyet gösterdiği bir diğer alan ise moda sektörüdür. Narin ve asil bir zevke sahip olduğundan bu yönünün insanlara faydalı olmasını istiyordu. Zarifa hanım'ın yeni açılan mağazası "By ArZa" markası’da kadınlara en güzel kıyafetler sunuluyor. Zarifa Hanım, kadınların istedikleri imajı yaratabilmeleri için, öne çıkmayı ve güzel görünmeyi seven başörtülü etkileyici iş kadınlarını ve genel olarak tüm kadınları düşünerek bu markayı yarattı. "By ArZa" aynı zamanda Bu Son Koleksiyonu'nun Azerbaycan'daki resmi temsilcisidir. 

Büyük hedeflere doğru büyük işlere imza atan Zarifa Hanım, geçtiğimiz günlerde Dubai'de düzenlenen "Global Summit of Women 2023"e katılarak Unity Company adına Azerbaycan'ı Eczacılık sektöründe temsil ederek dünyanın önde gelen markaları arasında yerini aldı.  Toplumun kadın-erkek ayrımının hâlâ devam ettiği bir dönemde böylesine büyük bir başarıya imza atmak ve bunu açıkça dile getirebilmek büyük bir onur. Zarifa Arzumanova liderlik ruhuyla daha nice başarılara imza atacaktır.

 

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.