3.04.2020 13:51:35

Mehmet Fatih YILDIRIM

Türkiye’deki Virüsler

Aralık ayından itibaren Çin’de başlayan ve Mart ayında ülkemizde görülen Covid-19 Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin en zor ve önemli bir sınavı diyebiliriz.
Bu süreçte Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin Koca’nın konuya hâkimiyeti ve süreç yönetimi takdire şayandır. Başta Sayın Bakanımız ve tüm Sağlık emekçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizin en önemli gündemi virüs ile mücadele iken maalesef içimizdeki virüsler yine ortaya çıkmaktadır.
Malum zaruri olarak uzaktan eğitime geçilmesi ile birlikte bazı şahıslar Başörtülü Öğretmen neden ekranlara çıkartılıyor diyerek yine virüs gibi ortaya çıktılar. Başörtüsü üzerinden siyaset yaparak popülaritesini arttırmak isteyen bu mikroplara birileri artık başörtüsü üzerinden yapacakları siyasetin kendilerine bir fayda sağlamayacağını söylemesi lazım. Bunlar Ülkeye zerre kadar faydası olmayan, yapılan hizmetleri bir bahane bularak eleştirmeyi marifet sayan her tarafı zarar olan virüslerdir.
Bunlar sözde bu Vatanı seven ama her hainliği yapan şahsiyetsizlerdir.
Bizler bu virüslere yekvücut olarak cevap vermeli ve Bir olmalıyız.
Ülkemizin Virüsle olan mücadelesinde görüşü ne olursa olsun hepimiz bu tehdidin bir Milli mesele olduğunu unutmamız lazım. Şimdi siyaset yapacak zaman değildir. Birlik olma zamanıdır.

Dünya’da ve ülkemizde de görülen Covid-19 adlı Virüsle mücadele de Şehir Hastanelerinin önemini çok daha iyi anladık. Birçok Avrupa Ülkesinde hastanelerin yetersizliği ön plana çıkarken Ülkemizde yapılan Şehir Hastanelerinin ne kadar önemli bir yatırım olduğunu bu süreçte daha iyi anlaşıldı diye düşünüyorum. Bu Hastanelerin yapılmasında büyük emekleri olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Önemli bir süreçten geçiyoruz. Herkesin daha dikkatli ve bilinçli olması ve davranması gerekiyor. Hepimiz Ülkemizi yönetenlerin ve Sağlıkçılarımızın tavsiyelerine uyalım. Ülke olarak birçok zorluğu bir olarak atlattık bu virüsü de birlikte yeneceğiz.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.