3.02.2023 12:52:00

Sabri ARIMAN

Sporcularımızın Önce Vatan Sevdası..!

 

Şampiyonluk maçına çıkarken bile ÖNCE VATAN diyen bir anlayışın bir inanmışlığın tezahürü olarak gelen LİG ŞAMPİYONLUĞU. Sonuna kadar alın teri sonuna kadar yokluklar zorluklar içinde hakkedilmiş bir Şampiyonluk. Bu büyük zaferde kulüp başkanı Emin Cesaret beye yöneticilere hocalara çalışanlara teşekkürlerimiz yetmez minnet duygularımızla saygılarımızı gönderiyoruz. 

 

 

Bir büyük teşekkürde seyirciye etmek lazım ki kulüplerini takımlarını hiç yalnız bırakmadılar. Bendeniz yaşlı olduğum için seyretmeye gidemedim gidemiyorum ama; dualarım her zaman onlarla oluyor. Bu spor mabedine imkanı olan herkesin maddi manevi katkı susmasını rica ediyorum ediyoruz. 

 

 

Sadece büyük bir kitleyi kahvelerden şişelerden kötü alışkanlıklardan uzak tutması bile anne babalara sunulan büyük bir manevi katkıdır. Bu kulübe bu başkana ve yönetimine zorluk çıkaran bir zihniyetin ilçeyi yöneten bazı çirkin zihniyetlerin eleştirisini daha sonra yapmak kaydıyla. Bu muazzam başarının manevi hazzını yaşayalım şimdi. 

 

 

Bal ligine çıkmak için kurulacak kadrolara hep birlikte hepimizin gücümüz kadar kulübümüze yardım etmemizi rica ediyorum. Sevgili başkanım EMİN CESARET şampiyonluğumuz kutlu olsun mübarek olsun. Rabbim devamını da nasip etsin inşallah. Gönlü hep sizde olan Sabri Arıman amcanız.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.