18.03.2014 13:30:04

İbrahim Özoral

Siyaset partilerin seçmenlerine hizmet mücadelesidir. Seçime hazırlanan partiler dört sene zarfında yaptığı olumlu olumsuz hizmetlerle eğer seçmeninin memnun etmiş iseler seçmenini onu baş tacı eder tekrar iktidara getirir. Hizmetleri kusurlu seçmenine gereken yaşam şartlarının rahatlığını huzurunu ve istikrarını vermemişse seçim meydanlarında istediği kadar vaatler versin inandıramaz ve güvenoylarını kesinlikle alamaz. Seçime sayılı günler kalmış Yurdun her köşesinde meydanlarında partiler diğer partileri kötülemekte ağıza alınmayacak kadar ağır sözleri söylemekten çekinmemektirler.
Halk bu Pazar Siyasetine şaşkınlıkla bakıp seyretmektedir. Şimdiki iktidarın geçen iki döneminde yaptığı sağlık hizmetleri ile halkı rahatlatmış hastane köşelerinde sefil olmaktan kurtaramamıştır. Yiğidi öldür ama hakkını! Ver sözünü unutmamak lazımdır. Fakat gözler önünde olan eğitim işsizlik esnafı memuru işsizi ve emeklisine gereken geçim şartlarını rahatlatacak göze görünür tam olumlu icraat yapılmış mıdır acaba? Çeşitli yolsuzluklar haksız suçlamalar yargının suçlu olarak görünenleri gereken ivedilikle yargılayıp sonuçlandırılmasını bir an evvel yapılması doğru değil midir? Bazı vatandaşlarımız yok yere uzun günler, aylar, yıllardır ailesinden işinden uzak mahkûm hayatı yaşamaktadırlar. İğneyi kendine çuvaldızı ele batır atasözü unutmamak lazımdır. Mutluluk bu vatan topraklarında yaşayan her ferdinin hakkıdır.
Hiç biri ikinci sınıf vatandaş olamaz oldurulamaz. Her sabah ailesiyle kahvaltılarını yapmış huzurla gülerek iş yerine gitmesi geçtiği yollarda rahatlıkla güven içinde seyahat etmesi. İş yerine geldiğinde yarınlarını düşünmeden vazifesini zevkle yapması sene sonu tatillerinde ailesiyle mutlu geçirmesi borç ve harç düşüncelerinden uzak kalması kişilerin birbirlerine saygı ve sevgiyle bakıp hitap etmesi insanlara güzellik ve huzur vermez mi? Bizleri yöneten bu siyasi partilerin birinci vazifeleri bunlar değil midir?

AYRIMCILIK BENCİL İSTEKLERLE BİRLİK BERABERLİĞİ PERİŞAN ETMEZ Mİ? NE BÜYÜK SIKINTILAR, DERTLER, ACILAR ÇEKEREK BU VATANI KURMADIK MI? HALA ANLAMAKTA ISRAR ETMENİN BU GÜZEL YURDU HUZURSUZ KILMANIN BİR PARTİ’ NİN PKK’ YA BİNLERCE YURTTAŞLARIN ÖLÜMLERİYLE SORUMLU OLUP HAPİS YATAN APO’ YA BİYAT ETMELERİ DAHA DA İLERİ GİDİP ÖZERKLİK SÖZLERİ İLE BİR NEVİ BÖLÜNMEYE GİTMEKTEN ÇEKİNMEDEN SÖYLEMEK CESARETİNİ GÖSTERMEKTEDİRLER. EY BUNLARI KULAK ARKASINA ATAN AYDIN DİYE GEÇİNEN KİŞİLER HALA KÖR BAKIŞLARLA BU OLAYLARLARA GEREKTİĞİ ŞEKİLDE NEDEN YAKLAŞMIYORLAR! NEDEN BAKMIYORLAR! SON UMUDUM BU SEÇİMDE! VEYAHUT HALKI HÜSRANA UĞRATANLAR MERTÇE BU VATANA SAHİP OLUN SÖZÜNÜ SÖYLEYECEKLER VEYAHUT HALKI HÜSRANA UĞRATACAKLAR. O ZAMAN YA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK VEYAHUT YENİ BİR GÜNEŞ MUTLULUK DOĞACAK!!!
Saygılarımla…

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.