12.12.2023 10:01:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

 

Rana Amiraliyeva Kimdir?

 

Hayat güzeldir ve yaşamak insana verilen en kıymetli nimetlerden biridir. Tüm güzelliğiyle hayatın zorlukları da var. Ve insan bu zorlukları aştığında güzellikleri görmeye başlar. Bazen psikolojimiz bu zorlukları tek başımıza aşmamıza izin vermeyebilir, bu durumda uzmanlardan yardım almaktan çekinmemeliyiz. Her zorluğun bittiği bir zamanın olduğunu bilmek, bu zorlukların üstesinden gelebileceğinize inanmak önemlidir. Kişisel gelişim uzmanı Rana Amiraliyeva'nın amacı, kendisine başvuran kişilere özgüven kazandırmak, hayat mücadelelerinde onlara destek olmaktır. Kendisi de hayatta bir takım zorluklarla karşılaşmış, bu zorluklar onu hayata karşı daha güçlü kılmış ve bu gücünü insanlara faydalı olmak için kullanmaya karar vermiştir. 

Mesleği bilgisayar uzmanı olsa da, modern dünyaya ayak uydurmak için tek bir alanda gelişmenin doğru olmadığını düşünüyor. Bu nedenle kişinin her yönden gelişmesi, farklı alanlarda kendini kontrol etmesi ve sürekli gelişmesi gerekir. Gelişime yatkın olduğundan kendisi de sürekli okuyor, araştırıyor ve yurt dışı webinarlara katılıyor. Psikoloji ve enerji alanlarında uzman olan Rana hanım, devlet projelerine ve yardım etkinliklerine aktif olarak katılmaktadır. 

Özellikle gençlerle tamamen ücretsiz toplantılar yapıyor, onlarla konuşuyor, karamsar ruh hallerinden kurtulmalarına yardımcı oluyor. Rana hanım'ın geleceğe dair planları da parlak, insanların tüm olumsuzluklardan uzaklaşabileceği, yenilenebileceği ve olumlu bir ruh haliyle kaldığı yerden devam edebileceği bir merkez açmak. 6 yıldır kendi üzerinde çalışmaktan yorulmuyor, kişisel gelişim uzmanı olmanın tüm yükünün bilincinde ve bu yükü kaldırmaktan asla geri durmuyor, mesleğini seviyor, insanlara faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşıyor ve işine çok bağlı. Rana Amiraliyeva'nın en büyük hayali, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek isteyen herkesin bu fona katılıp yardım edebilmesi için bir yardım fonu kurmak. Bu hayali onu daha çok çalışmaya, daha çok insana ulaşmaya güç, motivasyon veriyor. 

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.