6.12.2023 09:40:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

 

L'oiseau de Paradis markası hangi ülkenin?

Vintage takılar, geçmiş dönemlerin tutkusunu ve hissini koruyan bir mücevherdir. Bunlar sadece mücevher değil, aynı zamanda tarihi mirasa göz atmanıza ve kendinizi zarafet ve lüks dünyasına kaptırmanıza olanak tanıyan eşsiz zaman parçalarıdır. Her vintage süsün kendi hikayesi vardır. Sevinç ve kedere, sevgi ve sadakate tanık oldular; statünün, asaletin veya tutkunun sembolü olarak hizmet ettiler. Sonuçta insanlar bu mirası nesillere aktarmak için bu vintage süs eşyalarına ruhlarından ve tarihlerinden bir parça katıyorlar. L'oiseau de Paradis butiği size bu muhteşem vintage mücevher dünyasını en muhteşem haliyle getiriyor. 16 yılı aşkın bir süredir L'oiseau de Paradis butiğinde, dünyanın dört bir yanından açık artırmalardan veya özel koleksiyonlardan elde edilen vintage "Costume Jewellery" ürünler bulunmaktadır. L'oiseau de Paradis ayrıca "Book Piece" kataloğunda yer alan vintage  dekoratif ürünler olan da sunmaktadır. 

Butiğin kurucuları Ulviyya Alizade ve Rufat Gocayev'dir. Her ikisi de tamamen farklı alanlarda eğitim almış ve farklı zamanlarda farklı işlerde çalışmış olsalar da ruhlarının derinliklerinde yer alan sanat aşkını besleyen bu alana yönlenmişler. Ulviyya hanım, İsviçre'nin Cenevre kentinde sanayi alanında çalışırken kadınlara has zarafetinin ve narin duygularının onu bu işe hobi olarak başlamaya ittiğini söylüyor. L'oiseau de Paradis 2009'dan bu yana faaliyet gösterse de yalnızca kendi koleksiyonlarını sunuyordu. Vintage dünyasını keşfettikten sonra faaliyetleri genişleyerek sadece kendi koleksiyonlarını değil, koleksiyonerlerden ve müzayedecilerden elde edilen özel işçilikli ürünleri de sunmaya başladı. 

Rufat bey ve Ulviyya hanım her ürünle bizzat ilgileniyor ve butiklerine uygun ürünleri seçiyorlar. Onları ilgilendiren en önemli nüans, seçtikleri eşyanın hikayesidir. Değerli taşlara talebin yüksek olduğu bir pazarda, vintage mücevherlere yönelmek cesur bir hareket. Rufat bey atılan adımların insanın iç dünyasını yansıttığını düşünüyor. Ulviyya Hanım ve Rufat Bey cesurca bu işe başladılar ve bunun sonucunda oldukça başarılı oldular. Herkes risk almadan aynı şeyi yapsaydı dünya ilgi çekici olmazdı. Bazı insanlar sorumluluk üstlenip daha riskli işlere imza atarak tarihe layık bir şekilde iz bırakabilirler. Ve vintage alanı iz bırakmak için ideal bir seçimdir. Ulviyya Alizade ve Rufat Gocayev geleceğe yönelik birçok yenilikçi proje düşünüyor. 

 

Bunlardan biri Azerbaycan'ın kadim geleneklerini yansıtan bir koleksiyon oluşturmaktır. Bu alandaki faaliyetleri sonucunda vintage takılara olan ilginin daha da artacağını düşünüyoruz. Vintage takılar güzel bir geçmişin ve sonsuz duyguların anahtarıdır. İçimizdeki ilhamı uyandırarak ruh halimizi iyileştirebilir. İzin verin bu zarif süs eşyaları sadık yoldaşlarınız olsun ve hayatınızı geçmişin güzelliği ve tutkusuyla doldursun.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.