18.06.2014 14:59:37

M.Mustafa Karayün

 Güllük gülistanlık olur evin, eğer kadın isterse. Sabah mutlu uyanır, akşam mutlu yatarsın. İşinde başarılı, muhitinde ünlü olursun. İşten eve hayallerle döner, sonu mutlu biten bir yolculuk geçirirsin. Kadın isterse parmaklagösterilir erkek, bakışları parlak, gülüşleri aydınlık, sözleri mülayim olur.

Kadın isterse sabah işine zinde gidersin, en güzel kıyafetleri giyer, mis gibi evde yaşarsın. İnsanlarla iyi geçinir, ailenle sıkı fıkı olursun, ruhunu okşuyorsa kadın pozitif bir adam olur çıkarsın.

Kadın isterse adam olursun, kadın istemezse cudam olursun. Yani kadınla iyi geçinmek her halukarda avantajdır. Sabah kahvaltın hazır olur, ütün yapılır, evin temizlenir, yemeğin pişer. Sırtına kese atan, omuzlarına masaj yapan, ayaklarını yıkayan, çocuklarına bakan, saçını süpürge yapan biri olur.

Öyle çok büyük şeyler istemez senden, biraz sevgi, biraz saygı bazende kavga. Araban gibi vergi, bakım, mazot, lastik, temizlik istemez senden. Bir kadınla mutlu olmak çok basittir. Okadar basittir ki, bu kadar şeytani zekaya sahip olupda küçük şeylerle mutlu olabilen başka bir yaratık bulamazsın. Fakat Kadınları hafife almamak gerek, bir kadın keskin zekasını, muhteşem oyunculuğu sayesinde aptal taklitiyle kamufle edebilir. Kadın istemezse asla kanmaz, ama isterse dibine kadar kandırır.

M.Mustafa Karayün

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.