25.11.2016 16:50:43

Nezir Karayün

 
İşte Büyük Türk Milleti…
15 Temmuz gecesi vatansızlar bu vatanın evlatlarına topla, tüfekle, tankla saldırdılar. Büyük Millet Meclisini bombaladılar. 
Türkiye’nin Genel Kurmay Başkanı’nı esir aldılar. 
TRT1’de darbe metnini zorla okuttular. 
İnsanların üstüne acımasızca kurşun sıktılar. 
Zannettiler ki bu kahraman millet, bu yapılanlardan korkacak. 
Asla ve asla korkmadı, aksine cesur yürekli insanlarımız bu yapılanlara karşı çıktı.
Türk Milleti ne kadar asil, kararlı ve istikrarlı olduğunu dünyaya gösterdi.
15 Temmuz gecesi bir kahramanlık destanı yazdı bu büyük millet. 
Baş komutan Recep Tayyip Erdoğanın çağrısıyla sokaklara inerek, tankların önüne siper oldu bu millet. Darbe girişini püskürttü, o vatansızlara, o soysuzlara haddini bildirdi. Demokrasimizi korumak adına, aydınlık geleceğimiz için Büyük Türk milleti canını ortaya koydu. Bazılarımız gazi oldu, bazılarımız bu topraklar uğruna şehit düştü. 
15 Temmuz bu ülke için önemli tarihlerin biri olmasının yanında belki de uzun yıllar sürecek bir mücadelenin de ateşleyicisi olmuştur. Ülkemize dışarıdan ve içeriden musallat olmuş bütün lanetli düşüncelere ve düşmanlara karşı bir olmanın diri olmanın bütün olmanın en büyük sebebi olmuştur. 
O gece bu ülke için gözünü kırpmadan hayatını feda eden kahramanların gelecek nesillere kalan emanetidir bu ülke. Artık içeride ve dışarıda var olan bütün art niyetli kötü düşüncelere en sağlam cevabın verildiği gündür 15 Temmuz. 
Hepimize, bu ülkeyi oluşturan bütün insanlara düşen yegane ve en önemli görev şehitlerin neden hayatlarını verdiklerini aklımızdan çıkarmamamız ve bundan sonra her zaman vatan için mücadele etme azmimizin en yüksekte olması düşüncesidir. 
Umarım ülkemiz bir daha böyle kötü günlere böyle vahim hainliklerle karşı karşıya kalmaz. Bayrağın her zaman dalgalanması ve milletin iradesinin her daim en önde olması dileğiyle. Bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.
Hoşça Kalın Dostça Kalın…

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.