Tarih: 15.09.2011 15:21 Güncelleme: 15.09.2011 15:21

YEREL HABERİM

Gönlümdeki ateş tüm bedenimi yakmakta... Artık gözümden akan yaş gönlümdeki ateşi söndürmekten aciz. Bedenimin tüm zerrecikleri bu hasret aleviyle yanmakta, yok olmaya yüz tutmuş gönlüm, alevler içinde bir çıkış kapısı aramakta. Gönlümden yükselen imdat çığlıkları duayla yeniden dirilişi, mahcupluk ve suçluluk duygusu içinde arıyor.
 
Acizim artık hem de çok aciz. Bak işte cansız bedenimin toprak olup savrulmasına ramak kaldı. Nemrut ateş yakmış, o ateşinin etrafında bekliyor. Fırsat kolluyor Ebu Cehiller, tuzak hazırlıyor Ebu Lehepler... Ne olur yetiş artık bu acize. İblisin komutasındaki düşman da dört bir koldan her yanımı sardı, işte bak acımasızca saldırıyorlar. Vurdukça vuruyorlar. Her yanım kan revan içinde. Dayanacak ne takatim kaldı ne de gücüm. Kollarım kalkmıyor, ayaklarım yürümüyor, dilim konuşamıyor, gözlerim bir adım ötesini dahi göremiyor. Her yanımda iblisi ve evlatları, her yanımda yirmi birinci yüzyılın Ebu Cehillerin (Bu ümmetin Firavunu), Ebu Leheplerin (alevin babası) orduları. Senin nurunu söndürmek için, Rasulullah ve ümmetini hedef almış, var güçleriyle mücadele ediyorlar. Her yanımdan saldırdıkça saldırıyorlar. Vurdukça vuruyorlar.
 
İblis ve evlatlarının az gerisinde simsiyah yüzlü, saçı başı birbirine karışmış etrafına ateşler ve pis kokular saçan iblisin yardımcıları var, hem de sayıları sayılamayacak kadar çok. Onlar da başıma üşüşmek üzere tepemde geziniyor, adeta beni paramparça etmek için pür dikkat iblisin vereceği vesvese komutunu bekliyor. Tüm bunlar yaşanırken ben ise acizliğimi ilan edip Ya Rabbi acizim! Aciz olan ben, senin sonsuz güç ve kuvvetine muhtaç... Duaya susamış dudaklarımdan âcizane ve mahcubane dualar yükseliyor arşı alaya.
 
Ya Rabbi! Evvelki yaptıklarımı da sonradan yapacaklarımı da gizli yaptıklarımı da açık yaptıklarımı da mağfiret et. Ya Rabbi! Kovulmuş şeytanın şerrinden ve şeytanlaşmış insanların şerrinden de sığınılacak olan yere Sana ve senin sonsuz merhametine sığınıyorum.
Ya Rabbi! Acizlikten ve takatsizlikten sana sığınıyorum. Umudunu kaybederek umutsuzluğu düşenlerden eyleme. Bizleri yirmi birinci yüzyılın Ebu Cehillerinin eline düşürüp onların elinde oyuncak eyleme.
 
Tarumar olmuş biçare gönüllere hidayetler nasip et ki sevgiye, muhabbete, aşka hasret gönüller hâsıl olsun. Hidayet nasip etsin ki iki büklüm olmuş bedenler dimdik ayağa kalksın.
Hidayet nasip et ki gaflet uykusundan uyanıp ve İslam’ın nuruyla kararmış gönüllerimiz ışığa kavuşsun.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.