4.04.2014 14:47:51

Ataman Biriz

Çatalca’lı kardeşlerim, sizlere bu köşede birazda bugünü ve geçmişi anlatacağım. Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki, gelecek  geçmişin üzerine atılacak adımlardır. Yönetimi alanlar ise öncelikle, bu verilen mirasın yanlışlıklarını, aksaklıklarını düzeltmek için  mücadele eder. Bugün toplumdan alınan eleştiriler  varsa çoğunluğu geçmiş mirasın kalıntılarıdır.
İşin gerçeği nedir? diye sorarsanız, Çatalca yeni gelişme halindeyken ÇATALCA küçük olsun bizim olsun düşüncesi, Çatalca’ya  hiçbir yenilik getirmemiştir, gelecek nüfusun geleceğini düşünmeden, göçlerin  olabileceğini hesap etmeden yapılan planlarla yapılan konutlar hepimizin gözüne her zaman batıyor.  Örnek verirsek; bu pazar yeri, araçların o yetersiz otoparkları, yol kenarında park yeri bulunmayışı gibi… bunlar eleştirimin somut bir gösterisidir. Çocukların ve gençlerin toplandıkları mekanların yeterli olmaması, artık gençler Çatalca dışındaki mekanlarında günlerini geçiriyorlar. Bugün eğer bazıları yaşadığımız bu günleri eleştiriyorsa önce geçmişin hesabını sormalıdırlar.
Sayın başkan adayımız Cem Kara tüm bu sorunların bilincinde ve eski Çatalca’ ya bakıp yeni ve modern bir Çatalca yaratma uğraşı içinde. Ben artık bu gelişimleri takip ettiğim için seçim heyecanımı yok ettim, sonucu belli olan bir seçimin tadı da kalmadı bende, bu heyecanıma sonverdim. Sayın belediye başkan adayımız Cem Kara’ya şimdiden başarılar diliyorum.
Seçime 3 gün kala gazetedeki yazımda Çatalca’ da yapılan yolsuzlukları  görebileceksiniz sakın okumayı ihmal etmeyin. 
Tekrar birlikte olmak umuduyla …

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.