15.06.2023 11:23:00

Rüzgar Büyüktankaya

Farkındalık..!

 

Sevgili okurlarım herkese merhaba bakın size gölgemde nasıl yaşanır anlatayım. Hep birlikte farkındalık yaratalım mı..?

 

              Gölgemde yaşıyorum.

 

 

                Birgün kendime baktım hep gölgemde yaşamışım.

               Gölgemde yaşamak neydi...? Kendi kendime soruyorum neydi..?

 

 Korkularım, heyecanlarım, öfkelerim, zevklerim, hayallerim, hedeflerim hep bir gölge kendimi Naturdamın kamburu gibi hissettiğimi farkettim sırtımda bir kambur, geçip gitmeyen bedenime yapışmış bir türlü inmeyen kamburum.

 

              Yüklerim; kendime mal ettiğim sorgusuzca istemeden düşünmeden kendime has yüklerim.Neydi bu kambur neydi bu yükler geçmişten taa çocukluğumdan gelen kamburum yüklerimdi.Beni hep gölgemde yaşamaya mahkum eden sorgusuzca beni esir alan mahkum eden yüklerim.

 

     Şöyle bir geçmişe baktım neler yaşamışım ne badireler atlatmışım içim sızladı sırtımdaki kambura gözlerim doldu ben kendime ne yapmışım hiç düşünmeden sanki yıllarım geri gelecekmiş gibi sanki bir daha dünyaya gelecekmişim gibi hiddetlendim kendime.

 

 

     Yaşadıklarımı düşündüm yaşadığım anda pekte farkındalığımın olmadığını farkettim. Şu günlerde hayal gibi gelen yaşanmışlıklar hepsi gerçekti ben yaşamıştım  lakin bana hayal gibi geliyordu. Neden..? farkındalıgım olmadığı için.

 

         Benmi kurtaracaktım dünyayı herkesin sorunu derdi neden benim kamburum olmuştu farkındalıgım gelişmediği için. Bugünlerde hayal gelen yaşanmışlıklar farkındalıgım olmadığı için rüya gibi geçmişti. Çok önemli olaylar dışında pek birşey hatırlamam oysa hergünün ayrı bir anlamı vardı bazen çok yorgun bazen çok hüzünlü bazen çok sevinçli bazen yeni yeni insanlar olaylar pekcok yaşanmışlık vardı ben bunların ne kadarını değerlendirebildim birçoğu piyango gibi uçtu gitti yakalayamadım bazen bir rakamla bazen çift rakamla amortileri bile farkedemedim rüyadaydım sanki oysa ben yaşamıştım bu rüya gerçekti hepsi benim zamanımdan geçti.Ben rüyadayken bir kamburum oldu. İşte her yaşadığımı sırtımda bugüne taşıdım hep gölgemdi yaşadıklarım hala mücadele ediyorum gitmek bilmeyen kamburumdan yüklerimden kurtulmayı hedefledim. Farkındayım artık ne rüyadayım ne hayal görüyorum ben yaşıyorum yük kambur istemiyorum herkesin yükü kamburu kendine bende herkes gibi bana verilen süreyi geçirmeye geldim dünyaya lakin sırtımda yükle kamburla değil.Hedeflerim amaçlarım var başkalarının amaçlarına hizmet etmiyorum. Artık farkındayım sizlerde farkında olun kendinize amaç edinin .

 

        Sizde farkındalık edinin geçmişi sırtınızda taşımayın rüya gibi yüklerinizle uyanmayın. Biran önce sırtınızdaki yüklerden gölgenizden kurtulun .

 

       Geç olmadan farkındalık yarat...!

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.