11.03.2014 11:20:05

İbrahim Özoral

İstanbul’un en şirin mega kenti Büyükçekmece büyük bir emekli kitlesinin huzur içerisinde yaşadığı yer. Belediye ve başkanı ile kültüre ve sosyal yaşama önem verir, vermiş çeşitli dallardaki çalışmaları gözle görülecek şekilde gün güne gelişmekte.
Bu yörede emekli olmuş binin üzerinde öğretmen yaşamakta. Belediye başkanının yaptırıp hizmetlerine sunduğu öğretmen evi en güzel örneklerinden biri. Emekli ve hala hazır yöre okullarında çalışmakta olan öğretmenler bu sosyal tesisten istifade etmektedir. Buna ilaveten Sayın Dr. Hasan AKGÜN başkan yurdun hiçbir yerinde yapılmamış bir olaya emekli öğretmenler derneğine öğretmen evinin yanında yaptırmış olduğu tesisi hiçbir eksiği olmadan tamamlayıp hizmete sunması, bütün öğretmen camiasını mutluluğa boğmuştur.
Sevinç gözyaşları ile öğretmenler gününde hizmete açılmıştır. Bu mekânda çeşitli sosyal çalışmalar etkinlikler birer birer hizmete girecektir. Türk musikisi korosu, halk musikisi korosu halk oyunları tiyatro, şiir günleri, resim çalışmaları gibi iz olarak silinmeden devam edecektir, anılar bırakacaktır. Yörenin emekli ve hala çalışan öğretmenleri olarak belediye başkanımız Dr. Hasan AKGÜN’ e ve ekibine şükranlarımızı sunarız. Daha nice güzellikleri kazandırması dileği ile…
Saygılarımızla.
Haftanın şiiri

Mutluluk seninle
Dr. Hasan AKGÜN
Dilimizden düşmeyen
Tek dileksin sen
Gönlümüzde solmayan
Tek çiçeksin sen
Canımıza can katan
Tek sevgisin sen
Seninle yaşamak
Çok güzel bir şey
Mutluluk güzellik
Yaşam seninle
Canlanır gözlerimiz
Seni görünce
Seninle dolaşalım
Sevgi selinde
Seninle olmak
Ne güzel bir şey
Emekli öğretmenler adına.
İbrahim ÖZORAL

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.