13.08.2018 17:59:50

Cahit ÖZYİĞİT

 BUNLARI YAP, DOLAR 1 TL OLSUN!

“DEVLETİ TARİKATLERDEN KURTARIN
OKUMUŞ HAİNLER VAR. GÖREVDEN ALIN.
CAHİLLERİN DE DEVLETİ YÖNETMESİNE İZİN VERİN. 
KÜRECİK’İ KAPAT, İNCİRLİK’E EL KOY.
KENDİN ÜRET, KENDİN YE.
DEVLETİ YÖNETMEK İÇİN PROF. OLMAYA GEREK YOK
KÖYLÜYÜ MELLETİN EFENDİSİ YAPARSAN, DOLAR 1 TL OLUR”
Savaşın tam da ortasındayız. İsrail terör devletinin başında olduğu Yahudi lobisi tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Akla ziyan hilelerle üstün ve galip gelmeye çalışıyor. Bunu yaparken de kim ölmüş kim kalmış umursamıyor. Tamamen kölelik sistemine yönelik savaşın içindeler. 
Bunlar hemen hemen aklı başında olan herkesin bildiği şey. Asıl mesele içimizdeki Yahudiler. Biz bunlara neden müsaade ettik. Biz bunları neden bu kadar önemser olduk. Kendi kendine yeten bir topluma kimsenin gücü yetmez. 1970’lerde bile aç kalma korkumuz yoktu. İster ABD, ister İsrail, isterse başka süper güç konumundaki ülkeler olsun kafa tutacak pozisyondaydık. Nedeni Türk olmamız cesaretli olmamızdı. Şua ise fabrikalarımız, şirketlerimiz başkalarının elinde hatta devletimizin çok önemli olan bazı kademelerini bile biz yönetmiyoruz. Kuzu postu giymiş kurtlar, can damarlarımızı eline almış. Kendine Türk görünümü vererek bizleri idare etmeye ve ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.
Birkaç örnekle bu memleketin nasıl düzlüğe çıkacağını anlatmak istiyorum.

1. Din tüccarlarını denetleyin. En başka dini kullanan, dini pazarlayan, okuma ve yazması bile olmayan tarikat, cemaat ve derneklerden kurtarın. Devletin işlerine karışmalarına müsaade etmeyin. Devletin hangi kademesine yerleşmiş iseler söküp atın. Bunların başındaki liderlerin son zamanlarda neler yaptığını, nelere alet olduklarını gördük. Kimi mason çıktı, kimi aptal çıktı, kimi mafya çıktı, kimi pezevenk çıktı.
2. Tamamen tarım ve hayvancılığa yönelin. Bir inek bir evin her türlü ihtiyacını karşılayabilir. Etinden, sütünden, yoğurdundan, peynirinden, çökeleğinden, yağından, hatta derisinden bile faydalanın.
3. Yurtdışından gelen tütün ürünlerini yasaklayın Tütün’ü ekimini serbest bırakın. Yasaklayacaksan komple yasaklayacaksın, izin vereceksen kendi memleketimizde üretilene izin vereceksin.
4. Pancar başta olmak üzere tüm tarım ürünlerindeki kısmı ambargoyu kaldıracaksın.
5. Ülkenin yer altı zenginliklerini gün yüzüne çıkaracaksın. Başta altın olmak üzere tüm madenleri faaliyete geçireceksin.
6. Evli evine köylü köyüne gidecek. Çiftçiyi tekrar köyüne göndereceksin. Tüm arazilerinin ekip biçmesini sağlayacaksın. Köylüyü tekrar milletin efendisi yapacaksın. Ekilmedik arazi bırakmayacaksın. Ekmeyenin elinden alacaksın. Köylü üretirse Dolar’da hak ettiğini görecektir.
7. Memleketi dış ülkelere muhtaç eden tüccarları tespit et, mal varlıklarına el koy ve devlet olarak kontrollü bir şekilde ithalatı ve ihracatı sen yap.
8. Devletin yönetim kademelerine adam akıllı insanla yerleştir. Devleti tekrar BABA yap. Hırsızdan, rüşvetçiden, hainden temizle. Ehliyete ve liyakata önem ver. 
9. Özelleştirilen devlete ait fabrikaları geri al.
10. Öz vatan evlatlarını bul ve yönetimi onlara teslim et.
11. İncirliğe el koy. Askerleri misafir et. Yanı başımızda silahsız bir şekilde beklesinler.
12. Kürecik üssünü kapat.
13. İran ile ve Suriye ile barış. Suriyeliler bir daha bize tatile gelsin,
14. Rusya, Çin, Japonya, İran, Suriye ve Türkiye olarak ortaklığınızı ilan edin, OBD’yi (Ortadoğu Birleşik Devletlerini’ kurun.
15. Milli silah üretimine son sürat devam edin.
16. Papazlar serbestçe dolaşmasın. Devletin her yerine girip çıkmasın.
17. Ajanları bulun ve ömür boyu bir deliğe tıkın.

Kadir Yanık
28.09.2023 23:39:36
Çok doğruları yazmışsınız da, hayvancılığın ve tarımın bitirilmesini, devlete ait fabrikaların yabancılara satılmasını bilerek yapanlar, dediklerinizi yapmazlar. Onlar her şeyi bile bile bir proje gereği yaptılar. Önce sınırlarımızdaki mayınları temizleterek, pkklıların, Suriyelilerin ülkeye rahatça girmesini sağladılar.

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.