24.05.2023 14:24:00

Sabri ARIMAN

Buda; Yolunu Kaybetmiş bir Yaratık…

Şaka gibi bunu paylaşan ve bizlerede gönderen okumuş üstelik isminin önünde yüksek mimar yazan yolunu kaybetmiş bir yaratık. İstikrardan siyasetden sosyalden nasibini alamamış bir beyfendi kardeş. Fetonun pkk nın aklınıza gelen bütün fraksiyonlari içinde barındıran bir yapının başında olan ülkesine milletine hiç bir hizmeti olmayan, girdiği bütün seçimleri kaybeden adama oy istiyor. Istesinde yoksulluk yolsuzluk ve yasaklardan kurtulmak istiyorsan diye başlayan ifadelerle değil Cemil Coşkun Budak. 

Şirazenden çıktın. Sen bulunduğun hiç bir siyasi partide insanlara güven vermedin veremedin. Buradada Ce He Pe dede sana kimse güvenmez. Çünkü sen ne istediğini bilmeyen bir insansın. 40 yıldır seni ben ve Zeytinburnu'nda ki insanlar tanır. Sen sosyalde ve siyasetde yok hükmündesin. İyiki bir diploman var yoksa aç kalırdın. Diplomana rağmen şöyle bitireyim. Tahsil cehaleti izale eder ama eşek...... 

dokanmaz. Siyasetde" zerre" olmayı dahi beceremedin  beceremezsin. İki üniversite daha bitirsen diksiyonun hitabetin yazı dilini duzeltemezsin. Üzülme bunlar Allah'ın lütfü keremidir. Kimi kullarda olur kimi kullara vermez Yüce Rabbim iz. Sen nerede olursan ol hüsnü kabul görmezsin kardeşim. İnsanların güvenini kazanma sanatı karakteri bazan mimarlık diplomasından daha kıymetlidir. İsterseniz düşüncelerimi Zeytin fm radyonuzdada açıklayabilirim. Senoz deresinin çocuğu benim Rize li hemşehrim.

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.