27.01.2023 16:55:00

Sabri ARIMAN

Böyle Bir Mana Zenginliği Görülmedi..!

Akparti kurulduğundan bu yana Beylikdüzü’nde böyle bir mana zenginliği görmedi. Zaten ilçe oluşu çok kısa olan Beylikdüzü nün Akparti ilçe teşkilatlarının öteden beri Mustafa Günaydın başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarının yakaladığı ivmeyi yakalayamamışlardı. Özellikle Mustafa Günaydın başkanı bu manada tebrik etmek lazım. 

 

On beş milletvekili ile güzel ilçemizi adeta sokak sokak gezip güzel insanlara dokunarak moral motivasyon ve çok özel bir mesaj verdiler. Bunun halkımız insanımız tarafından böyle algılandığını görüyoruz hissediyoruz. Aslında geçmişten günümüze ilçemizde yapılan yönetimsel hataları konuşmak ve yazmak zamanı değil. Şimdi önemli olan 2023 seçimlerinden zaferle çıkmak. Cumhur ittifakının milletin gönlündeki yerini alması. 

Sonra eleştirileri mizi yaparız. İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Mustafa Demir, Nevzat Şatiroglu, Osman Boyraz, Emine Sare Yılmaz, Mustafa Ataş, Erol Kaya, Şirin Ünal, Tülay Kaynarca, Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Abdullah Güler vekillerimizle yapılan adeta Normandiya çıkartması doğrusu sadece ses getirmekle kalmadı. Biz Ak Partilileri de hem sevindirdi hemde bizlere psikolojik üstünlük sağladı. Devamını dileyelim. Biliyor ve inanıyoruz ki. Trakya nın tamamını Ak Partinin kazanması. 

Beylikdüzü nü Avcılar'ı Büyükçekmece yi almaktan geçer. En azından çok etkisi olur. O halde Akparti il yönetimleri genel merkez yönetimleri sizlerden isteğimiz Beylikdüzü nü yalnız bırakmayın. Mustafa Günaydın ve arkadaşlarına hep destek tam destek olun ve bu güzel ilçeyi Ak Partimizin kalesi yapalım. Teşekkürler sayın vekiller. Tebrikler Mustafa Günaydın ve arkadaşları. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kolay gelsin bizler evlerindeki sessiz çoğunluklar sizleri destekliyoruz. Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.