19.09.2023 17:46:00

Sabri ARIMAN

Başarı Dışlamaktan Değil, Gönül Kapılarını Açmaktan Geçer

 

Yerel seçimlere yaklaşırken değişik adlar altında toplantılar yapılıyor. Hayırlar getirsin inşallah. Bunlardan bir tanesinde yıllardan beri yapılan danışma meclisi toplantıları. Hadi diyelim ki geleneksel oldu. Oldu da kim kime ne danışıyor o belli değil işte. Geçmiştekilerin bugünlerde yapılanlardan farkı daha kalabalık daha katılımcı daha yüksek temsil edilirdi, parti içi muhalefette orada kendine yer bulurdu. Hatta bazı ilçe başkanları bizim gibi insanları bizzat arar davet ederlerdi. 

Son yapılan danışma meclisini paylaşımlardan görebildiğim kadarıyla yer yerinden oynamış. Kalabalıkları okulun salonu değil bahçesinde almamış galiba. Ben davet edilmedim haberim olsaydı davet beklemeden giderdim Çünkü parti Osman Nuri Kabaktepe ile Mustafa Günaydın beylerin değil, milletin partisi. Birbirinizi ağırlamaktan Birbirinizi alkışlamaktan vaz geçin. Şahsınızın değil partinin kazanmasına odaklanın. 

Başarı milleti dışlamaktan değil, gönül kapılarınızı açmaktan geçer. Düğünlere, cenazelere gitme ile seçim kazanılmaz. Ebetteki gitmek sünnet eda etmektir ancak; her şey değildir. İnsanlara kulak veriniz. İnsanları kucaklayınız, samimi ve içten olunuz. Her şeyden önemlisi eleştiriye açık olun. Hiç birimiz layusel değiliz. Hepimiz eleştiriliriz eleştirilmeliyiz. İnsanları aptal yerine koymayınız. Sokaktaki bizler sırıtma ile bize samimiyetle gülenleri ayırt edebiliyoruz. Oturduğunuz sandalyeden şeref beklemeyin. Oturduğunuz makama şeref vermeye gayret ediniz. 

Bizlerle resim vermekten imtina ederken; ilden ve genel merkezden gelenlerle verdiğiniz resimlerde maşallah ağzınız kulaklarınızda oluyor. Hâlbuki onlarda bizlerin oyları ile o makamlara gitti. Bizlerde Rabbimin kullarıyız bizlerde partimiz ülkemiz bayrağımız ve ezanımız için faydalı olmaya çalışıyoruz. Bizlerin Sokaktaki kahir ekseriyetin sizlerden farkı beklentimiz yok ülkemiz için nefes alıyoruz. Sizler benci, bencil. Ama bizler bizciyiz. 

Beklentisiz makamlara odaklanmış gözü hiç bir şeyi görmeyenler değiliz elhamdülillah. Bil cümle birlikten kuvvet doğar. Başkanlık da oradan geçer. Yakında ve inşallah Start televizyonunda konuşacağım. Yerel seçimlere yaklaşırken sokağın düşüncelerini anlatacağım. Elimden geldiği, aklımın kestiği kadar. Hayırlı geceler diliyorum. Yüce Rabbim Cumhur ittifakının birliğini daim eylesin. Bu birliktelikten yerel seçimlerde TÜRKİYE KAZANSIN…


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.