24.08.2023 18:00:00

Sabri ARIMAN

Ayıp Etmişim Adam Layuselmiş Meğer

 

Yerel seçimlere giderken Ak Parti siyaseti bilmeyenlerle yönetilmeyi hak etmiyor. Aklından belediye başkan adayı olmayı geçirenler düşünenlere gelince, saygı duyuyoruz aday olmak için Ak Partinin ülkenin kriterlerine uyuyorsanız uygunsanız ebetteki olmaya çalışın. Hiç kimse bir şey demez. Ancak aday yapılmadığınızda yıkıcı olmayın. Zaten derdiniz ülke ise belde ise ve bu davanın  insanı iseniz, yıkıcı, ihanet edici olmazsınız olamazsınız. Yok siyaseti amaç edinip makam peşinde iseniz o zamanda ne insanlığa ne beldenize nede kendinize faydanız olur. Bazı seçilmişler gibi mekruh olur gidersiniz. Hem Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi hem Ak Partiyi eleştirip, hemde Ak Partiden aday olmaya çalışan siyasetin hilkat garibeleri var ki onlar ayrı birer klinik vak'a. 

Allah ülkemizin yardımcısı olsun. Karakterleri biat etmeye müsait insanları etrafında toplayıp kendini alkışlatanlardan tutun bir şekilde ilçeleri ele geçiren  illeri ele geçirenler dışarıdan gelen istek tavsiye ve eleştirilere kulaklarını kapatıp kapalı mekanlarda körlerle sağırlar birbirini ağırlar misali; Meydanlarda da Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin biriktirdiği manevi insan nimetleri ile idare ediyorlar. İnanın saygı değer insanlar. Paylaşmayı sevmiyorlar davet etmiyorlar, davet edilen yere icabet etmiyorlar. İstedikleri ile ve kendi aralarında resim veriyorlar ama Ak Partiye gönül vermiş biraz dolu biraz eleştirebilenlerden kaçıyorlar.

 Küçük olsun bizde olsun sendromu ile kompleksi ile insanların gözünün içine bakmaya korkuyorlar. Velhasıl geçen haftalardı İstanbul Ak Parti il başkanını eleştirdim, yaşım gereği saygı kuralları içinde ( Ayıp etmişim adam layuselmiş meğer) bir cevap vermedi. Sonrada artık paylaşımları gelmiyor bilmiyorum belkide engellemişlerdir. Aynı şekilde Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanını eleştirmiştim onun yerine siyasetden bi haber bir yönetici telefonla arayıp çok büyük ayıp ettiğimi söylemişti. İşte böyle kadrolarla önemli bir yerel seçime gidiyoruz hayrolsun inşallah. 

Cumartesi sabahı kısa bir doğu karadeniz seyahatim olacak geldikten sonra yazmaya ve sosyal aktivitelerimize devam edeceğiz inşallah. Beklentimiz yok Ak Partide Cumhur ittifakının milletin birliğinin yanında inanmış bir ülkücü büyüğünüz olarak asla yıkıcılık yapmam. Hayırlı geceler diliyorum.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.