27.01.2015 11:21:01

Mustafa Turan

 Hayallerini anlatmak, toplumda kendilerinin de var olduğunu göstermek isteyen birçok engelli kardeşlerimiz var. Zaten hayatta birçok sıkıntılarla boğuşan engelliler bir de yapılan üst geçitlerden sıkıntı çekiyor. Yapılan üst geçitlerde engelliler için asansörün olmadığı ve gerek tekerlekli sandalyeye mahkûm olan gerekse yaşlı ve hamile olan insanlarımız karşıdan karşıya geçmek için trafik ışıklarında bulunan yaya geçitlerine kadar yürümek zorunda kalıyorlar. Yerel yönetime önerim şudur, bir proje hazırlayacağınız zaman ya da bir çalışmaya girişeceğiniz zaman azıcık engelli ve yaşlı insanlarımızı da düşünerek yapın. Bir gün sizde onların durumuna düşerseniz o zaman ne demek istediğimi ve onların durumlarını anlayacaksınız işte o zamanda iş işten geçmiş olacak. Biraz insanlardan hayır dua alın her zaman arkanızdan beddua eden insanlara rastlıyoruz yazık size çok yazık Allah’ın darbesi son derece müthiş olacaktır. Engelli (Engelsizsiniz) kardeşlerime selamlar. Yazarın notu: Kör çobanın sürüsünün sonu uçurumdur


 

Sokak Hayvanları Konusunda Duyarlı Olalım!

 

Soğuk hava sokak hayvanlarını zor durumda bıraktı. Havaların bir anda soğuması hayatı olumsuz yönde etkilerken, soğuktan en fazla etkilenenler ise barınacak yer bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları oldu. Soğuk hava nedeniyle sokak hayvanları ile kuşlar, aç kalma ve donma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

 



İnsanlarımızın bu havalarda daha duyarlı olması gerekiyor. Bizim gibi onlarda bir canlı. İlimizde sokak hayvanlarıyla ilgili sıkıntılar devam ediyor. Lütfen duyarlı olalım.

 

Kalbinde merhamet olmayana cennet yoktur  (Hz. Muhammed) 

TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.