15.12.2023 15:53:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

 

Zülfiyya Aliyeva   Kimdir?

İyi bir başlangıç ​​savaşın yarısıdır. Dilemeye devam etmeyin, hedefinize ulaşmak için adım atın. Bin kilometrelik yolculuğun tek bir adımla başladığını unutmayın! Çünkü deneyip başarısız olsanız bile öğrendikleriniz sizi başarıya götürür, ileride pişman olmak yerine denemekten çekinmeyin! Bu sözleri şu anda istenilen pozisyona sahip olan her başarılı kişiden duyabilirsiniz. Zülfiya Aliyeva her şeye ve herkese rağmen başarıya ulaşanlardan biri. İlk eğitimini Türkiye'de özel bir kolejde psikoloji alanında, ikinci eğitimini ise tıbbi pazarlama alanında aldı. 2013 yılında medikal pazarlamacı olarak çalışmaya başladı.

 Çocukluk hayali travmatoloji cerrahı olmak olsa da sonunda kendini tıbbi pazarlama alanında buldu ve böylece tıptan fazla uzaklaşmadan hayallerine ulaşmayı başardı. Bugünlere kendi çabalarıyla gelmesi onun en büyük başarısıdır. Zülfiyya Hanım gelişime büyük önem veriyor, bu nedenle sürekli kendi üzerinde çalışıyor, çeşitli eğitimlere, seminerlere, konferanslara katılıyor, okuyor. Zülfiyya hanım'ın geleceğe yönelik pek çok planı var; bunlardan biri yeni bir sektör açmak ve vatandaşlara mükemmel, erişilebilir hizmetler sunmak. Sabır ve kararlılığıyla insanların saygısını, güvenini  kazanmayı başarmıştır ve bunun en büyük nedeni işine olan sevgisi ve bağlılığıdır. Bu sevgi onun her zaman olumsuz düşüncelerden uzak durmasına yardımcı oluyor.

 Zülfiyya Hanım, mesleği ve yaşı ne olursa olsun, faydalı olduğunu düşündüğü her türlü yeni bilgiyi insanlara aktarabilmenin, onları motive edebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Onun için doğru ve adil çalışma çok önemlidir. Bir yönetici olarak astlarına karşı samimi ve dürüst olmak önemlidir. Zülfiyya Aliyeva, tüm bunları takip ettiğiniz sürece, yolunuzda pes etmeden yürümeye devam ettiğiniz takdirde başarılı olmama şansınızın kalmayacağını düşünüyor. Tolstoy'un dediği gibi başarının tek şartı sabırdır. Sabırlı olun ve çalışmaya devam edin!

 

 


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.