6.12.2023 09:29:00

Prof. Dr. Ahmet MARANKİ


Kudüs ve Gazze’deki mezalimin bugünkü hale gelmesi dünyada milletlerin özgürlük adına uyanmalarına sebep olmuştur.!

İslam ülkelerinin yapamadığını dünya devletlerinin insanları yapmıştır.!

TC devleti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İİT teşkilatında son toplantıda aldığı kararlarla ilk defa İİT liderlerini zorlayarak çok önemli mesafe kat etmiş ve ciddi kararlar almaya vesile olmuştur..!

Filistin’in ve Kudüs’ün kurtuluşu ve 1967 sınırlarına dönmesi için bir adım atılmasına vesile olan Türkiye’nin seçilmiş cumhurbaşkanı ve cumhur ittifakının lideri Tayyip Erdoğan gayretiyle olmuştur..!

İkinci ayına giren dünya gündemini meşgul eden İsrail’in Orta Doğu’da, Filistin’de, Batı Yaka’da ve Gazze’deki soykırım senaryosu benim bildiğim ve tanık olduğum her seferinde de aynı filmin tekrarı gibi saldırılar sonrasında sözde İslam ülkesi liderleri tarafından kınamalar ve ölen siviller, masumlar, kadınlar, çocuklar ve başta Türkiye’nin başını çektiği birkaç ülkeyle yapılan insani yardımlar yanında aynı senaryonun içinde imkanlarımız dahilinde kalem ve kelamımızla belki maddi yardımlarımızla ve dualarımızla küresel şeytanı arkasına alan İsrail’in yazdığı senaryoyu seyretmemizin 17.’sini yaşıyorum..!

İİT-İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI

Başta dünya devletleri ve maalesef sözde kurulmuş olan İİT benim de profesör doktor Sabahattin Zaim döneminde içinde bulunup rahmetli Turgut Özal döneminde hayata geçen “İslam birliği teşkilatı ve organları” kitabını


İstanbul Üniversitesi Siyaset kürsüsünde doktora tezi olarak hazırlayan ve daha sonra da teşkilat içinde onaylanıp yürürlüğe konan maddelerin isim babası ve hazırlayan ekibin bir parçasıydım!

Turgut Özal‘dan sonra dünya yeniden dizayn edildi..!

Maalesef rahmetli Turgut Özal’dan sonra başta Türk dünyası ve İslam dünyası yeniden liderler seviyesinde dizayn edilmiş ve Türk İslam Birliği’ne ait bu projeler “küresel güçlerin yeniden iktidara getirdiği Türk devletleri teşkilatı liderleri ve İslam ülkeleri liderleri tarafından” atıl bırakılmıştır!

 

TDT son yıllarda bir atılım zahiren gösterse de netice itibarıyla son Kazakistan hadisesinde olduğu gibi güvenlik işbirliği anlaşmaları, ortak savunma sanayi ve Turan ordusu kurulması anlaşmaları nihai hedefine ulaşacağı günü beklemektedir..!
 

TDT GERÇEKTEN

TÜRKLERİN KURDUĞU,

İİT GERÇEK İSLAM VE MÜSLÜMAN OLANLARIN KURDUĞU ZAMAN GERÇEK HÜVİYETİNE KAVUŞACAKLARDIR...!

BUGÜN İÇİN HER İKİ KURULUŞTA DA BUNLARIN VARSAYIMI “Son yıllarda yaşanan hadiseler ışığında” MÜMKÜN DEĞİLDİR..!

ULUSLARARASI KURULUŞLAR

KÜRESEL ŞEYTANIN KONTROLÜNDEDİR!


Yıllarca görev yaptığım başta Birleşmiş Milletler, Nato ve bunlara bağlı bütün kuruluşlar tamamen küresel güçlerin kontrolü altında olduğunu neticelerini bugün dünyadaki başta DSÖ yaptığı aşı uygulamaları yanında, yine küresel iklim sözleşmeleri ve diğer kadın haklarıyla ilgili konulardaki çalışmalar tamamen küresel güçlerin kontrolünde hazırlanmış dünyanın habitatımızın ve içindeki başta insanlar, bitkiler, hayvanlar yani kısaca flora faunamızın iyileştirilmesi için değil hayatın zorlaştırılması için olduğunu 2023 yılının bugünlerinde insanlık olarak yaşayarak görmekteyiz!

İnsanlık düşmanları İslam’a karşı birleşmişlerdir!

En son görülmesi gereken de ibretlik olan Gazze’deki insanlık dramı ve soykırımın Birleşmiş Milletlerin, Nato’nun ve bütün dünya ülkelerinin gözü önünde işlenmiş olması ve dünyanın sözde devlet olan liderlerinin suskunluğudur..!

İslam İşbirliği Teşkilatı liderleri halklarından farklı olarak kendilerini seçtiren küresel gücün emri ve etkisi ile “havanda su dövmeye” Filistin Gazze meselesinde de olduğu gibi icraatları sözden öteye gitmemiş “ortak bir savunma birliği anlaşmaları” yapılamadığı için ateş düştüğü yeri yakar mantığıyla küresel şeytanın emriyle Libya, Mısır, Suriye Irak.. vs gibi ülkeler de kendi isteklerine yönelik kullandıkları liderlerin günü dolanlarını değiştirerek; Gazze’deki soykırıma kadar sessizliklere devam etmiş olup kendilerine gelecek sırayı kurbanlık koyun gibi beklemeleri bu yazının yazıldığı ana kadar devam etmiştir!

Kısaca tüm insanlık ve İslam dünyası küresel şeytanın emrinde hareket etme taahhütün de bulunan kendi halklarına algı operasyonlarıyla ,medya gücüyle, antidemokratik olarak seçtirilen “liderleri” tarafından aldatılmıştır..!

Dünya insanlığı ve liderleri ve halkları İİT ve İslam dünyasının çok ötesinde yapılan bu mezalimi başta İspanya, İngiltere, Amerika, Avusturya, Uzakdoğu ve batıda hemen hemen bütün dünya ülkeleri halkları protestolarını meydanlarda bir defa değil, her gün sürdürürken aynı zamanda İslam ülkelerinde olduğu gibi “kınama, hesap sorulacaktır..vs” sözleri yanında ellerini taşın altına koyarak “Filistin ve Gazze mezalimini uluslararası suç mahkemelerine taşıyarak” İslam ülkeleri liderlerinin önüne geçmesi de; İİT ülkeleri ve liderleri adına tarihe utanç dolu bir kayıt daha düşmüştür..!

Rabbim sen haksızlık karşısında susan içimizdeki bu gafiller sebebiyle bizleri de helak eyleme amin!

WhatsApp bilgi ve ihbar hattı: 053020000 96


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.