5.12.2022 15:57:00

Prof. Dr. Hasan HASRAT

2023 YILI BİZİ NELER BEKLİYOR?  HASAN HASRATLI.

2023 yılın numoroloji sırlarını araştırmacı yazar, metafizik , yaşam koçu Hasan Hasratli sizlere sunuyor.

Hayatımız döngüseldir. Bu hayatın her alanında kendini gösterir. Geleneksel döngülerden biri yıldır. Yılda bir kez başka bir doğum günü kutlarız, her yıl başka bir mevsim değişikliği olur. Yıllar da sırayla daha büyük döngüler oluşturur. Örneğin, Çin geleneğine göre her 12 yılda bir yeni bir yaşam döngüsü başlar. Numerologlar ise başka bir döngüden bahsediyorlar - dokuz yıllık bir döngü. Onlara göre, bir kişinin yaşadığı, deneyimini geliştirdiği ve belirli yaşam yolu açısından stratejik görevleri çözdüğü bu döngüdür. Her 9 yılda bir kişiye dinlenmesi ve çalışması, yeteneklerini geliştirmesi ve asıl şeyi düşünmesi, yeni bir şeye başlaması ve özetlemesi için zaman verilir .

Göründüğü gibi dünyamız çok hızlı değişmeye devam ediyor.  Bir kaç yıl önce hayel gibi görünen şeyler, bugün bizim gerçekliğimizdir.  Ve değişen bir dünyada nasıl hayatta kala bilir?  Kendime nasıl destek bulurum?
2023 de hepimizi neler bekliyor merak ediyorsunuz? O zaman bu numoroloji yazimi okumakta fayda olabilir. 
2023 yılı 7 sayısının enerjisi altında geçecek (2+0+2+3=7). Bu enerji yavaştır ve karmiktir. Bunun bir kişinin geçmişiyle bağlantısı olduğuna inanılıyor, bu nedenle yeni yılda değerleri yeniden değerlendirmek, geçmiş eylemlerinizi ve sonuçlarını analiz etmek önemlidir. Bu sonraki adımlar için sağlam bir temel oluşturacaktır. Ancak böyle bir yılda maddi konular arka planda kalır.
Sezgi ve duyarlılık büyük ölçüde geliştirilecektir. Sırlara, bilmecelere ve açıklanamayan şeylere ilgi duyabilirsiniz. Genel olarak, dikkat odağı normalden daha içe dönük olacaktır. Bu nedenle 2023 te içsel çalışmalarınıza özel dikkat gösterilmelidir.
Uzun zamandır yeni bir şeyler öğrenmek veya mevcut bilginizi derinleştirmek istiyorsanız, o zaman zamanı geldi. Okumak, herhangi bir eğitim, bir yaşam koçu, psikolog, çeşitli manevi uygulamalar, meditasyonlar - yılın enerjileri, içsel gelişim için uygun bir ortam yaratacaktır.
Yılın enerjileri aynı zamanda yalnızlık ve tefekkürden yanadır. Kendinizle baş başa kalma ihtiyacı hissediyorsanız, bunu kendinize inkar etmeyin. Okul gezileri, sanat galerileri ve müze gezileri yılın karmasına oldukça uygun. Uyum, dostluk, nezaket, sıcaklık ve neşe enerjisine yüklenmek gerekli, yoksa yılın enerjisi ilişkilerle ilgili sorunlar gündeme getirecek. Yapıcı bir ortaklık diyaloğu kurabilmek için uzlaşma aramaya devam etmek, diplomasi göstermek, sadece kendimizi değil karşı tarafı da duymak önemlidir.
Yılın enerjileri, analiz arzusunun yanı sıra yaratıcılığı ve sanatı  harekete geçirir. Kendinizi ifade etmeyi amaçlayan ve hayal gücümüzü içeren faaliyetlere zaman ayırın. Kesinlikle faydalı olacaktır.
2023'te ne gibi zorluklar olabilir?
İç kararsızlık, şüpheler, aşırı hassasiyet ve duygusallık, kırgınlık, tatminsizlik duygusu, umutsuzluk, dağınıklık, konsantrasyon eksikliği ve kendimizi reddetme ile karşılaşabiliriz.
Olumsuz bişeylerle karşılaşacağınızı düşünüyor veya hissediyorsanız, bu durumunuzu ve farklı negatif düşünceleri düzeltmeniz için bir fırsat yılıdır.
Unutmayın yılın negatif enerjisiden kendimizi uzak tutmak için konsantrasyon ve disiplin çok önemlidir.
Gelecek yıl için planlarınız ne kadar gerçekçi ve net olursa, istediğinizi elde etme olasılığınız o kadar artar.


Her birimizin enerjisi farklı olduğu gibi, yılın enerjisi de her birimizi farklı etgiler.
O yüzden yazımın devamını okumak belki size yön veren bilir.

Doğum tarihine göre 2023’de sizi neler bekliyor?

Örneğ:  15 Şubat = 1 + 5 + 2

Toplam: 8

Ardından, mevcut yılın sayısını hesaplıyoruz:

2 + 0 + 2 + 3 = 7

Sayımızı yılın sayısına ekliyoruz:

8 + 7 = 15

Döngüde sadece dokuz yıl olduğundan, son numaranızın tek haneye getirilmesi gerekiyor:

1 + 5 = 6

Yılın numoroloji enerjiniz : 6

Hangi numaraya sahip olduğunuzu hesaplayınız ve bu numaranın altında kişisel yılınızda sizi neler beklediğini okuya bilirsiniz.  Bir sonraki takvim yılının, mevcut yılın tarihini değiştirerek yeniden sayılması gerekecektir.

1. YIL - BAŞLANGIÇ SÜRESİ

Hareket etmek, eğitime başlamak, iş değiştirmek, yeni ilişkilere başlamak uygundur.  Döngünün ilk yılı mümkün olduğunca sorumlu olmalı ve kendi başınıza hareket etmelisiniz.  Gökyüzünden üzerinize bir şey düşmesini beklemeyin, kadernizi kendi elinize alın. Sakın olanlarla barışıp sakın durmayın, yoksa kayb etmeyi kabullenmek zorunda kalırsınız.

2. YIL - İŞBİRLİĞİ YILI

Bu yıl diplomatik nitelikleriniz için mümkün olan her şekilde test edileceksiniz. En önemlisi insanlarla nasıl iletişim kuracağınızı, onları dinlemeyi ve duymayı nasıl bilirsiniz.  Bu yıl biraz aile sorunları kötüleşe bilir, o yüzden ilişkilere çok dikkat etmek de fayda var.  Aslında bir ceza değil, Evren ilişkilere dikket etmeyi için sizi uyarıyor.  Sizin için en önemli not : Bazen empati kurmak çok sorunları çözer.

3. YIL - İLHAM, YARATICILIK YILI

Bu en eğlenceli yıl. Fikirler kafaya girer ve hemen uygulanmasını gerektirir.  Bu nedenle önemli olan ne varsa arka plana koymamalıyız.  İçine kapanık kişiler insanlarla daha sık dışarı çıkmalıdır. Arkadaşlarla tanışın, sinemaya ve sergilere gidin, çünkü yeni uğur getirecek fikirlerin nereden geleceğini asla bilemezsiniz.  Bu yıl yaratıcı çalışmalar ve yeni projeler için idealdır.  Evren  sizi destekleyecek.

4. YIL - ÇALIŞMA YILI

Aslında her yıl çalışıyoruz.  Yılın bu enerjisinde olması, işin zor ve stresli bir şekilde verilmesini sağlayacaktır.  Düşünceniz de ki yalnış,  patron iyi bir olmadığı için değil, içsel durumunuz sınırda olduğu için. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, yoksa zara göre bilirsiniz.  Bu durumda meditasyon yapmaya ve daha fazla dinlenmeye çalışın.  Unutmayın, her şeyden önemli sizsiniz.

5. YIL - DEĞİŞİM YILI

Değişimler sadece çevrenizde değil, içinizde de gerçekleşecek.  Bu yıl yeni bir şey isteyeceksiniz, bir hareket, işe farklı bir yaklaşım, kendinizde veya sevdiklerinizde bir şeyleri değiştirme arzusu olacak.  
Yılın farklı enerjisi uyarıyor: planlarınızın son anda çökebileceğine hazırlıklı olun, bu nedenle dönüş biletleri satın alın ve herhangi bir değişikliğe uyum sağlamaya hazır olun.  Koşullarla savaşmayı bırakın, kayb eden siz olursunuz. Evrende olan her şey en iyisi içindir düşünün.

6. YIL - AİLE YILI

Bu yıl bir daire almak veya satmak, taşınmak, mobilya değiştirmek, yeniden düzenleme yapmak iyidir.  Aşkınızla tanışmak, evlenmek veya boşanmak, hamile kalmak için bir çok şansınız var.  Akrabaların kendilerini hatırlatmaya başlama olasılığı yüksek (yarın size geleceğiz, bir yerlere gitmek istiyoruz gibi), O yüzden şaşırmayın.
Enerji idaresini elinize alın.

7 YIL - KENDİNİZİ TANIMA YILI

Bu yıl kelimenin tam anlamıyla hayatın sorularına cevap arıyor olacaksınız.  Ben kimim?  kaderim nedir?  Ne yapmalıyım?  kendi yeteneklerinizi öğrenme, kendinizi tanıma yılıdır.  Sert önlemler almamak daha iyidir.  Aslında sizin bu yıl çok iyi bir yaşam koçuna ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum.
Kendinizi yeniden keşfetmeye yardımcı olacak. Buda sizi çok daha iyi hiss ettirecektir. Mutlu olma enerjisi üzerinde çalışın.

8. YIL - BİR BAŞARI YILI

Harika bir başarı enerjisi dolu  yıl. Tabiki döngünün önceki bölümünde ( yeni yıla keçerken )  kanepede uzanmadıysanız, ancak ileriye doğru yürüdüyseniz. 
Şöhret, para, fırsat sizinle. Bunu değerlendirmek gerekiyor.  Maddi enerjinizi güçlendirmek için harika fırsatlarla dolu bir yıl bekliyor. Sakın uya kalmayın.

9. YIL - DÖNÜŞÜM YILI

Döngünün son yılı ipucu veriyor gibi görünüyor: yeni bir şey düşünün, diğer tarafa bakın.  Bu yıl geçmişle ayrılmanız gerekiyor (evdeki çöpleri atın, kullanmadığınız eşyaları ihtiyacı olanlara verin,  eskiye takılıp kaldığınız konuları bırakın, eski gereksiz insanların numaralarını bile silin).  Ama asıl önemli olan eski görüşlerden, dünya görüşünden, yoksulluk düşüncesinden, umutsuzluktan ve hasretten kurtulmaktır.  Sonuçta, önümüzde yeni bir döngü var. Yeni bir eve taşınmak gibi. Farklılık, yenilik çok gerekli.  Sizi yavaşlatan her şeyi hayatınızdan silseniz , pozitif enerji o zaman size dönecek.
Kişisel enerjileri bilmek, kendi yaşamınızda denge kurmak ve neye dikkat etmeniz gerektiğini anlamak gerekli.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.