Tarih: 24.09.2023 15:00

Susuz; Hizmet Aşk İster, Bilgi ve Beceri İster

Susuz, yeni açtığı Hukuk Bürosu’nda gazetecileri ağırlarken, Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekerek, her daim her dava da yanlarında olduğunun mesajını verdi.

Susuz; Hizmet Aşk İster, Bilgi ve Beceri İster

Susuz; Hizmet Aşk İster, Bilgi ve Beceri İster

Susuz, yeni açtığı Hukuk Bürosu’nda gazetecileri ağırlarken, Gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekerek, her daim her dava da yanlarında olduğunun mesajını verdi. 

İstanbul ve bölgemizin tanınmış Avukatlarından ve aynı zamanda AK Parti Esenyurt İlçe Yönetim kurulu üyesi ve Esenyurt Kızılay şube başkan vekili Av. Sıraç Susuz, basın mensupları ile kahvaltı programında bölgemizin saygın gazetecileri ve Türkiye Yerel basın Birliği genel Başkanı Nezir Karayün’ü ağırladı.

 

 

“Nasıl Zorluklardan Geçtiğinizi Biliyorum”

Sıraç Hukuk Bürosu toplantı salonunda bizleri ağırlayan ve Samimi bir ortamda geçen kahvaltımızda gazetecilik mesleğinin sorunlarına dikkat çeken Susuz, ‘Benimde gazeteci müvekkillerim var. Nasıl zorluklardan geçtiğinizi biliyorum. Üzerime ne düşüyorsa her daim yapmaya hazırım. Özellikle Esenyurt’ta ki meslektaşlarınız ne zaman ararlarsa yardımcı olmaya katkı sunmaya çalışıyorum. Özellikle toplumsal meselelere ulusal basından daha fazla değinen yerel basın emekçilerinin de hukuk bilgisinin ve ihtiyaç halinde hukukçularla hareket etmeleri gerektiğinin önemine vurgu yapan Sıraç Susuz, avukat arkadaşlarıyla yerel medyaya sahip çıkmaya hazır olduklarını belirtti. Bugün yeni ofisimde sizlerle olmak benim için gurur verici. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ 

 

 

“Halka Hizmet Hakka Hizmettir”

Gazetecilerin ısrarla ‘siyasette hedefiniz var mı, yaklaşan bir seçim var ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna muhatap olan Sıraç Susuz, sizlerle burada siyasi bir toplantı yapmadım yeni hizmet ofisimizi sizlerle paylaşmak adına buradayız. Siyasi bir toplantı yaparsam ilçe başkanımız Sn Harun Özer’in bilgisi dahilinde onunla istişare yaparak bunu gerçekleştiririm Ancak sorunuzun cevabını şöyle verebilirim. Henüz herhangi bir siyasi adaylığım söz konusu değildir. Böyle bir kararım olduğunda en doğrusu ilçe başkanımla istişare etmektir. İlçe başkanımız Harun Özer, yokken siyasi mesele konuşmak benim teşkilat adabıma uygun düşmez. Parti büyüklerimizin bize vereceği her türlü göreve hazırım. Ben MİLLİ GENÇLİK VAKFI kökenli birisiyim bizim literatürümüzde halka hizmet hakka hizmettir. Ben bir dava adamıyım partimin bana vereceği her türlü görevi yapmak boynumun borcudur. 

“Esenyurtumuz Kaderine Terk Edildi”

Ben Esenyurt’luyum, uzun yıllar burada yaşadım burada büyüdüm, Esenyurt’un tüm sorunlarına ve çözümlerine hâkimim. Partim ve parti büyüklerim şahsıma böyle ulvi bir görevi layık görürlerse görevden kaçmam. Esenyurt’un beş yılı heba oldu mevcut yönetim hizmet adına hiç bir şey üretmedi üretemezler de çünkü hizmet aşk ister, bilgi ve beceri ister. Biz her türlü proje ve çözümlerine hakim bir yapımız var inşallah 2024 yerel seçimlerinde yeniden Esenyurt’umuzu Ak Parti belediyeciliği ile tekrar buluşturup hak ettiği değere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu. 

 

 

SIRAÇ SUSUZ KİMDİR?

1984 yılında Erzurum - Horasan - Iğırbığır köyünde 9 çocuklu bir ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya geldim.1989 yılından bu yana ise Esenyurt İlçesi'nde yaşamaktayım. Benim gibi birçok Erzurumlu vatandaşın da yaşadığı Esenyurt ilçesinde ikamet etmekle beraber siyasi hayatıma da yine burada başlamış bulunmaktayım. Evim ve kurucusu olduğum Sıraç Hukuk Bürosu 'da Esenyurt İlçesinde yer almaktadır. Ak Partinin kurulduğu dönemden bu yana hem kendim hem de geniş ailem AK Partiye gönül bağı ile bağlıdır. Şahsım adına AK Parti ile birlikte ülkemize hizmet üretmekten ve faydalı olmaktan gurur ve onur duymaktayım. Kendimi kişisel becerileri gelişmiş, takım çalışmasına rahatlıkla uyum sağlayabilen bir profesyonel olarak tanımlıyorum. Yenilikçi fikirlerim ve sorunlara yaklaşım tarzımla da yerel seçimde Esenyurt’un siyasi çehresini değiştirecek başarılı bir seçim süreci geçireceğime inanıyorum. Teşkilat kadrolarında çekirdekten yetişen biri olarak teşkilat nasıl çalıştırılır ve nasıl seçim kazanır düsturu ile bir çok seçimde aktif görev almış biri olarak Ak Parti teşkilat kademelerinde şahsıma verilecek her görevde başarılı olacağımı düşünüyorum…

Haber: Nezir KARAYÜN


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.