Tarih: 22.01.2023 21:30

"Şiddetle protesto ediyoruz"

Başta, aziz şehrimiz Kastamonu'nun bağrında yatan Evliyalarımız,şehid-i- şühedalarımız, Kocaeli'nde yaşayan hemşehrilerimiz, ülkemiz ve bütün dünya müslümanlarının laneti üzerinize olsun.!

   Kuzey Avrupa Ülkesi İsveç'in, bütün dünya müslümanlarının kalbini kanatacak bir eylem ve aşağılık bir saldırıya izin verdiğini ibret ve nefretle izledik. 
   Hıristiyanlığın simgesi Haç'ı bayrağına koyarak sözde dindarlıklarını öne çıkartan İsveç devleti, başkentleri Stockholm'de bütün insanlığa gönderilen Müslümanların kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına resmi olarak müsaade etmesi ve izin vermesi büyük bir skandal ve alçakça  bir tutumdur. 
    Sıkı Yön Partisi başkanı Rasmus Paludan'ın bu alçakça eylemi üstelik Türkiye Büyükelçiliğimiz önünde yapması, ülkemize karşı düşmanca bir tavrın dışa vurumudur. 
   Bin yıldır İslam'ın bayraktarlığını yapmış asıl Türk Milleti'nin bozulmamış Türkmen kalesi olan, şehitler diyarı, evliyalar yatağı aziz Kastamonu 'nun, Kocaeli'nde yaşayan evlatlarının temsilcisi olan KOCAELİ KASTAMONU DERNEKLER FEDERASYONU olarak bu alçaklığı nefretle kınıyor ve protesto ediyoruz. 
    Rusya'nın olası saldırısından korunmak gayesiyle içinde olmaya  çalıştığınız NATO 'ya  girmenize bu şartlarda asla müsaade edilmeyecek ve kapımızda diz çökeceksiniz. 
   Sizin ne kadar kaypak,ne kadar güvenilmez bir millet olduğunuzu 11 Temmuz 1789 Beykoz Anlaşması hükümlerine uymamanızdan beri çok iyi tanıyoruz.!
   Başta, aziz şehrimiz Kastamonu'nun bağrında yatan Evliyalarımız,şehid-i- şühedalarımız, Kocaeli'nde yaşayan hemşehrilerimiz, ülkemiz ve bütün dünya müslümanlarının laneti üzerinize olsun.!
   ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.KAFİRLER İSTEMESE DE..

Kocaeli Kastamonu Dernekler Federasyonu 

Yönetim Kurulu Başkanı 
Musa TUNOĞLU


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.