Tarih: 14.04.2023 11:14 Güncelleme: 14.04.2023 11:15

Seyithan İzsiz’e Katile Burs Verdi İddiası..!

Delta Holding yönetim kurulu başkanı ve İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Seyithan İzsiz, hakkında çıkan burs haberlerine dair sosyal medya hesabından bir kamuoyu bildirisi yayınladı.

Seyithan İzsiz’e Katile Burs Verdi İddiası..!

Seyithan İzsiz’e Katile Burs Verdi İddiası..!

Delta Holding yönetim kurulu başkanı ve İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 2. Sıra Milletvekili adayı Seyithan İzsiz, hakkında çıkan burs haberlerine dair sosyal medya hesabından bir kamuoyu bildirisi yayınladı. 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE..!

Sosyal medyada ve kamuoyunda, Ege Üniversitesinde eğitim gördüğü sırada karşıt görüşten kişilerle yaşanan menfur olayda FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU' nu katleden kişiye burs verdiğim ile ilgili kirli bir propaganda yürütülmektedir. Kimi siyasetçiler ve sosyal medya hesapları hem İYİ PARTİ'yi hem İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER'i benim üzerimden yıpratmaya çalışmaktadırlar.

 

Ben 20 yıldan bugüne kadar binlerce öğrenciye burs vermiş, binlerce annemizi umreye göndermiş, devletim için okullar yaptırmış, her yıl yüzbinlerce aileye sosyal yardımlarda bulunmuş bir iş insanıyım. Türk Milletinden para kazandım ve Milletimden kazandığım paraların bir bölümünü Türk Milletinin geleceğinin teminatı olan gençlere ödemekten, onların derdine derman olmaktan, onlarla dayanışma içerisinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Tekrar söylüyorum bundan sonra da yapmaya devam edeceğim.

 

Ben burs verirken, sosyal yardımlarda bulunurken, Sivil Toplum Örgütleri'nden, hemşehri derneklerinden, muhtarlardan getirilen listelere göre burs veriyorum. Burs verdiğim öğrencilerden adli sicil kaydı istemiyorum. 20 yıldır burs verirken ve sosyal yardımlarda bulunurken hiç kimsenin kimliğine, etnik yapısına, inancına, cinsiyetine bakmaksızın yardımda bulunuyorum. Burs verirken kişinin sadece ihtiyaç sahibi olup olmadığı değerlendirmesi yapmaktayım. Mahkeme kararıyla suçlu olduğu tespit edilen bir kişinin, dışarda olması, öğrenci olması mümkün değildir. Bir kişi zaten cinayete karışmışsa, katilse veya cezaevindeyse zaten ona burs vermem, sosyal yardımda bulunmam ASLA mümkün değildir. Ben vatanına, milletine, bayrağına saygılı ve bu değerler için canını ve servetini vermekten çekinmeyecek bir iş adamıyım.

 

Kamuoyunun şunu açıkça bilmesini istiyorum. FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'nun şehit olmasına neden olan ve şu anda cezaevinde olduğu söylenen şahsı ASLA tanımıyorum. Kendisi ile bir tanışıklığım söz konusu değildir. Ben binlerce kişiye iş imkanı sunmuş Vanlı bir iş insanı olarak kendi çevremdeki düğün, dernek, cenaze vb. sosyal etkinliklere 20 yıldır katılmaktayım. Bu şahsın ailesi ile aynı soyadı taşıyan kimselerle toplum içerisinde yapılan sosyal etkinliklerde bulunmam gayet doğaldır.

 

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Katilini de lanetliyorum. Türkiye'nin bir hukuk devleti olması, aynı zamanda da Türkiye'de İYİ PARTİ'nin iktidar olabilmesi ve Sayın Genel Başkanımız MERAL AKŞENER'in de Başbakan olabilmesi için üzerime düşen tüm fedakarlığı ve sorumluluğunu yerine getireceğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm.

SEYİTHAN İZSİZ

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.