Mecliste Adalet ve Demokrasi Vurgusu..!

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Avukat Önder Serkan Çebi'nin başkanlığında yapıldı.

BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 3.06.2025 09:47:00 0
Mecliste Adalet ve Demokrasi Vurgusu..!
Haberi Sesli Oku

Mecliste Adalet ve Demokrasi Vurgusu

 

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Avukat Önder Serkan Çebi'nin başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, belediyenin mayıs ayında yaptığı çalışmalar paylaşıldı. Toplantıya adalet, demokrasi ve hukukun üstünlüğü vurguları damgasını vurdu.

"ŞEHİTLER UNUTULMADI, PERSONELE TEŞEKKÜR EDİLDİ"

Konuşmasına mayıs ayında şehit düşen askerleri anarak başlayan Başkan Vekili Çebi, ayrıca belediye çalışanlarının kaybettiği aile fertlerine rahmet diledi. Mayıs ayı boyunca düzenlenen etkinliklerde emeği geçen herkese de teşekkür eden Çebi, halkla iç içe yürütülen belediyecilik anlayışının sürdürüleceğini söyledi.

"HUKUKSUZ UYGULAMALAR MİLLETİN ADALET DUYGUSUNU ZEDELİYOR"

Çebi konuşmasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerine yönelik yapılan operasyonlara dikkat çekti. Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Avcılar, Ceyhan ve Seyhan gibi ilçelerdeki belediye başkanlarının sabah erken saatlerde gözaltına alınmasını eleştiren Çebi, bu durumu halkın sandıkta gösterdiği iradeye ve demokrasiye karşı bir tutum olarak niteledi.

Çebi, “Bu ülkenin belediye başkanları ve bürokratları, devletine ve milletine bağlı vatansever insanlardır. Davet edildiğinde gider ifade verirler. Ev baskınlarıyla gözaltına almak hukukun ruhuna aykırıdır. Bu uygulamalar, milletimizin adalet inancını zedeliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

"İNANIYORUZ Kİ ADALET YERİNİ BULACAK"

Belediye Başkan Vekili Önder Serkan Çebi, konuşmasında hukukun üstünlüğüne ve demokrasinin evrensel değerlerine inandıklarını da vurguladı. “İnanıyoruz ki adalet eninde sonunda tecelli edecek, hukuk galip gelecektir. Hep birlikte daha adil, daha özgür ve daha demokratik bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek, umudunu koruduklarını ifade etti.

"BAŞKAN ÇALIK’IN EMANETİNE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ"

Çebi, konuşmasının son bölümünde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tutukluluğuna da değindi. Çalık’a yönelik yapılan uygulamaları haksız ve hukuka aykırı olarak nitelendiren Çebi, “Sayın Başkanımızın yokluğunda emanetine gözümüz gibi bakacağız. Adaletin işleyeceğine ve başkanlarımızın görevlerine döneceğine inancımız tam” dedi.

Kurban Bayramı’nı da kutlayan Çebi, vatandaşlarla eski günlerdeki gibi birlik ve beraberlik içinde bayramlar yaşamayı diledi.

"İKİNCİ BİRLEŞİM 4 HAZİRAN'DA YAPILACAK"

Haziran ayı meclisinin ilk birleşiminin ardından, ikinci birleşimin 4 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacağı bildirildi.

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Av. Bülbüllü, Yolsuzluk İddialarıyla Adaletin Karşısında

TRT Milyarları Nereye Harcadı Halk Bilmek İstiyor

Rtük'ün Yeni Üyeleri Mecliste Belirlendi

MSB'den Sert Yanıt Geldi

İmamoğlu'ndan Yol Arkadaşlarına Destek Mesajı

Silivri'de Büyük Demokrasi Buluşması İçin Çağrı

23 Yıllık Mücadele Meyvesini Verdi

Türkiye'de "Terörsüz" Bir Gelecek İçin Büyük Adımlar Atılıyor


Vali Yardımcısı Beypınar'a Hüzünlü Veda

Kurtulmuş'tan NATO Zirvesinde Gazze Tepkisi

Emniyet Uyuşturucuya Geçit Vermiyor…

Özdağ, Sürecin En Zor Anlarında Yanımdaydı

Erdoğan, Fatih Projesiyle Dünya Lideriyiz

Benzin ve Motorine Yeni Zam Ne zaman geliyor

Vali ve Müdürden Ortak Sevinç…

64 Bin Öğrenciye Hem Eğitim Hem Hediye

Sağlık Turizminde Rekor Artış…

64 Milyar Dolarlık Dev Yatırım

Karne Sevinciyle Tatil Başladı

Siber Operasyonlarda 190 Kişi Gözaltına Alındı

Geleneksel Tıp Festivalinden, Renkli Görüntüler

Bozkent İnşaat’tan Yeni Bir Vizyon Hamlesi

Edirne Vali Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kırkpınar Daveti

Saldırgan Köpeğin Sahibi Dehşeti Yaşattı

İzel Erim 9. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

AB Ortalamasının Gerisinde

Çalık’ın Tahliye Talebi Başsavcılığa Sunuldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.