Tarih: 20.01.2023 23:12

Kursiyerlerden Teşekkür Ziyareti

BAYANLARA YÖNELİK SAVUNMA KURSUNA İŞTİRAK EDEN KURSİYERLERDEN TEŞKKÜR ZİYARETİ.

Kursiyerlerden Teşekkür Ziyareti

Çeyrek asırdan fazla bir süredir, İzmir’de Faaliyet gösteren ve İzmir’in en köklü savunma sanatları merkezlerinin biri olan Çağrı spor kulübü derneğinde  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler genel müdürlüğü ile Çağrı Spor kulübü derneği arasında imzalanan protokol ile devam eden  “YAKIN SAVUNMA VE CAYDIRICISAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIĞI İLE KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ” Projesinde yer alan Bayanlar Sivil toplumla ilişkiler İzmir il Müdürü Turgay ESEN’i makamında ziyarete ederek, projeye verdikleri desteklerden dolayı ,İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürü Ahmet TÜRKÖZ, İzmir Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER başta olmak üzere projenin onayında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiler.
Projenin uygulandığı, Çağrı Spor Kulübü Derneği Kulüp başkanı Milli Hakem, Milli Antrenör Ahmet BEREKET ise “ Kuruluş amacı Türk sporuna ve Türk toplumuna hizmet merkezli olan spor kulübü derneğimizde, bundan önce yapmış olduğumuz ve devam eden OTİZM’ li çocuklarımıza yönelik olan ÜCRETSİZ  faaliyetlerimiz, Şehit ve Gazilerimizin yakınlarına yönelik yürüttüğümüz ÜCRETSİZ  faaliyetler ve  pek çok kamu yararına çalışmamıza ilave olarak,   “ YAKIN SAVUNMA VE CAYDIRICISAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIĞI İLE KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ”   isimli projemize ,özellikle Emniyet Müdürlüğü aile içi şiddeti önleme biriminden kursumuza yönlendirilen pek çoğu şiddet mağduru kadınlarımıza ilave olarak, genç kızlarımız ve şiddet mağduru olmasa da kendini savunma ile ilgili böylesine devlet destekli bir kursa katılmak isteyen bayanlarımızdan karma bir kursiyer gurubuyla, gecen sene ilkini yapmış olduğumuz kursumuzu bu senede devam ettirdik. 

Gönül ister ki bu kurslara ihtiyaç olmasın. Ancak her gecen gün artarak devam Kadınlara yönelik Şiddet eylemleri bir şekilde kolluk kuvvetlerimiz müdahale edene kadar kadınlarımızı kendilerini korumaya itmekte. Bu kurslardaki temel amacımız özellikle kadınlarımızın başların gelebilecek herhangi bir olumsuz durum karşısında en az zararla ve mümkünse hiç zarar görmeden kurtulabilmelerine yardımcı olmak. Bende Kadınlarımıza yönelik projemize desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürü Ahmet TÜRKÖZ, İzmir Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER başta olmak üzere projenin onayında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.
İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla ilişkiler İzmir il Müdürü Turgay ESEN de “Bakanlık olarak her zaman toplumu yararına olan projeleri destekledik.  İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğümüze İl müdürlüklerimiz aracılığıyla gönderilen tüm projeler son derece titiz bir çalışma ile incelenip gerçekten kamı ve toplum yararına bir proje ise destekleniyor. Bu projemizde bu kapsamda son derce faydalı bir proje. İçişleri Bakanlığı Sivil toplumla ilişkiler müdürlüğü olarak faydalı her türlü projeye desteğimiz devam edecek. Bugün gerçekleşen bu ziyaretten dolayı da son derece mutlu oldum. Ahmet BEREKET hocamıza ve tüm katılımcı kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.