Tarih: 13.12.2023 17:09 Güncelleme: 13.12.2023 17:38

KÜÇÜK; BÜYÜKÇEKMECE’DE ZULME DÖNÜŞEN PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Küçük; Büyükçekmece’nin kaybedecek zamanı kalmadı. Zulme dönüşen problemleri çözmek için yola çıktık dedi.

KÜÇÜK; BÜYÜKÇEKMECE’DE ZULME DÖNÜŞEN PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

BAŞKAN KÜÇÜK; 2500 KONUTLUK SOSYAL PROJEMİZ HAZIR

BÜYÜKÇEKMECE’DE ZULME DÖNÜŞEN PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ

 

Küçük; Büyükçekmece’nin kaybedecek zamanı kalmadı. Zulme dönüşen problemleri çözmek için yola çıktık dedi.

Adom Ajans, Medya Grup Bünyesinde yayın hayatını sürdüren, Start TV ve Start Türk’te yayınlanan Gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu “HÜRBAKIŞ” programının konuğu olan, Siyasetçi İşadamı Usta belediyeci Gürpınar Belediye başkanı Velittin Küçük, Büyükçekmece için yapacağı projelerini ve seçim stratejilerini anlattı.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ BÜYÜKÇEKMECE İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Gürpınar Belediye Başkanlığı döneminde beldenin birçok sorununu çözen ve bugün hala konuşulan hizmetlere imza atan Velittin Küçük, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Start TV ve Start Türk’te yayınlanan Gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu “HÜRBAKIŞ” programının konuğu olan, Başkan Küçük, 15 Yıl Gürpınar Belediye Başkanlığı yaptım. Bu dönemde birçok proje gerçekleştirdim.  Hep halkımızla birlikte katılımcı kararlar aldık. Yapacak çok işimiz, projelerimiz hayallerimiz var. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için yola çıktık ve aday adayı oldum. Kazanacağıma inanıyorum. AK Parti belediyeciliğini Büyükçekmece ile buluşturacağız, diyerek iddiasını ortaya koydu. 

“NEDEN BÜYÜKÇEKMECE SORUSUNA CEVABIM”

Neden Beylikdüzü değil de, Büyükçekmece diyenlere,  Beylikdüzü, Gürpınar, Yakuplu, Esenyurt, Kumburgaz, Celaliye-Kamiloba hepsi Büyükçekmece’in beldesiydi 2004 yılında mücavir alandan Büyükşehir’e geçişten sonra, beldeler kapatıldı. Büyükçekmece den üç tane ilçe oluştu. Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece, Gürpınar beldemize bağlı olan Pınartepe mahallemizin büyük bir kısmı Büyükçekmece’ye bağlandı. Ben otuz yıldan beri Büyükçekmece’de ikametgah etmekteyim. Geçtiğimiz bir seçimde Beylikdüzü’n den müracaat etmiştim, ona rağmen benim ismim Büyükçekmece’de çıkmıştı. Bende bu dönemde oturduğum ilçeme hizmet için yola çıktım. Dışardan gelme diyenler benim kadar Büyükçekmece’yi bilemezler her sokağında, her mahallesinde geçmişte inşaatçılık yaptığım dönemlerden kalan eserlerim ve dostlarım var. Yıllardır da bu iletişim ve dostluklarımı sürdürüyorum. Bu nedenle Büyükçekmece de otuz yıldır yıkılamayan bir iktidar var. Bu saltanatı sona erdirmek ve Büyükçekmece’yi hak ettiği hizmete kavuşturmak için yola çıktım. Partim bana adaylık verdiği taktirde, vatandaşlarımızın da destekleri ile Büyükçekmece’mizi Ak Belediyecilik hizmetlerine kavuşturacağız dedi. 

 

 

“EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ”

Kaliteli ve iyi bir eğitimi olmayan bir ülkelerin kalkınması ve büyümesi her konuda pek mümkün değildir, eğitimsiz hiç bir şey olmaz. Eğittiğin insan tarım ile uğraşır, sağlık ile uğraşır, eğittiğin insan mühendislik inşaat ile uğraşır, her işin başından eğitim geçiyor, eğitimi iyi olmayan bir ülkenin büyümesi mümkün değildir. Şu an okullarımızda yoğun sınıflar olduğunu biliyoruz çift eğitim yapılıyor. İnşallah bunlar tekli eğitime döndürecek bir sistemi hem hükümetimizle, belediyemiz imkânıyla hem de hayırseverlerimizin imkânları ile Büyükçekmece’de eğitimi daha kaliteli bir hale getireceğimizin sözünü veriyoruz, geçmişte de bunları yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

“RAKİBE FARK ATACAĞIZ”

Geçmişte aday olmuş arkadaşlarımızın eksikleri göremedikleri çeşitli sebepler var. Ak Parti genel seçimlerde CHP’den daha fazla oy almasına rağmen, yerel seçimlerde neden kazanamadığının analizlerini doğru okuyamadıkları ortadadır. Bu nedenle gerek meclis üyeliği listeleri gerekse rakibi iyi analiz etmek gerek. Karşımızda 30 yıldır yıpranmış, artık yapacak bir şeyi kalmamış, her seçimde aynı projeleri ortaya koyup ta gerçekleştiremeyen, heyecanı bitmiş bir birey var. Ak Parti’den aday olan arkadaşımızın partinin oyunun üzerine oy koyacak potansiyeli olmalıdır, buda bizde mevcuttur. Aday olduğum taktirde partimin oylarının üzerine katarak 5-6 bin oy farkıyla seçimi alacağıma inanıyorum. 

“BİLİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KURACAĞIZ”

15 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde eğitime verdiğimiz destekler ortada ve halen adımız eğitim adına yaptığımız hizmetlerle anılmakta. Benim seçim alma kaygım yoktur. Aday olduğum takdirde eğitime dair önemli projelerim var. Belediye bünyesinde Eğitim fonu oluşturup, Burs almayan öğrenci bırakmayarak, velilerimizi de rahatlatacağız. Üniversite öğrencilerimiz için bilim ve araştırma merkezleri kurup, onların gelişimine öncülük yapacağız ve hep birlikte Türkiye Yüzyıl’ına katkı sağlayacağız.

 

 

“2500 KONUTLUK SOSYAL PROJE HAZIR!”

Sosyal konut projelerinin önemine dikkat çeken Küçük, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacaklarını ifade ederek, evi olmayan vatandaşlarımızı uygun şartlarda ev sahibi yapacağız. Belediye başkanlığım dönemimde 1300 konut yaptık. Ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı faydalandırdık. Vatandaşa taşıyabileceği ve ödeyebileceği şartlarda sunumlar yapacağız. Geçmişte bizim projelerimizde Hasan Akgün’ün personellerinden de ev sahibi olanlar vardır. Eğer seçilirsek 2500 konutluk sosyal konut projemiz hazır.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE VATANDAŞIN CEBİNDEN PARA ÇIKMAYACAK”

Büyükçekmece’de arapsaçına dönüşen, imkânları olanlara fazla imar verilerek ayrımcılık ve kayırmacılık yapılan kentsel dönüşüm zulmüne son vereceğiz. Kentsel dönüşümü vatandaşın hiçbir şekilde zarar etmeyeceği bir sistemle hayata geçirip, vatandaşlarımızın çok daha memnun olacakları bir sisteme oturtacağız. Maddi durumu zayıf olan ve kiraya çıkamayacak olan vatandaşlarımız için rezerv evler yaptıracağız. Kentsel dönüşümde vatandaşın cebinden hiç para çıkmadan evlerinin dönüşümünü sağlayacağız.

“30 YILDIR ÇÖZÜLMEYEN PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ”

Büyükçekmece’nin en önemli sorunlarından bir tanesi imardır. Aday olmamız ve seçilmemiz durumunda, Büyükçekmece’yi bu önemli sorundan kurtaracağız. 30 yıldır çözemedikleri imar durumunu nasıl ve ne şekilde çözeceklerini de merak etmiyor değilim. Artık Büyükçekmece’mizin kaybedecek zamanı kalmadı. Allah izin verirde Partimizde bizi aday yapması halinde ilçemizi daha yaşanılır bir şehir haline getireceğimizden kimsenin kuşkusu olamasın. Çünkü geçmişte yaptıklarımız ortadadır. Makam, mevki, para pul değil amacım. Aslında hoş bir seda bırakmaktır dedi. 

Haber: Ahmet KARAYÜN

 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.