Tarih: 21.12.2023 10:32

Kocaeli’nin turist mobil uygulaması

Kocaeli’nin turist mobil uygulaması

Kocaeli’nin turist mobil uygulaması

Kocaeli Turizm Master Planı kapsamında doğal güzellikleri, macera fırsatlarını, yöresel lezzetleri ve kültür rotalarını keşfetme imkanı sunacak turist mobil uygulaması ve web sitesi hizmete girdi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi turizm tanıtma ekipleri tarafından yürütülen Kocaeli‘nin turizm tanıtım kampanyası ‘Kocaeli’yi Keşfet’, yeni mobil uygulaması ve web sitesiyle yerli ve yabancı turistlere heyecan dolu bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Turistler için yabancı dil seçeneği de bulunan Kocaeli’yi Keşfet mobil uygulaması, kullanıcıların kenti keşfetmelerini ve doğal güzelliklere  kolaylıkla ulaşmalarını hedefliyor.

KOCAELİYİKESFET.COM AÇILDI

Yerli ve yabancı turistler için özenle hazırlanan sitede, 48 saatte Kocaeli, tarihi ve turistik mekanlar, müzeler, turizm haritaları, broşür ve yayınlar, tanıtım filmleri, ulaşım seçenekleri, konaklama bilgileri,  fotoğraf çekim rotaları ve yöresel lezzet durakları gibi bir çok keşif noktası bulunuyor. Türkçe ve İngilizce seçeneği bulunan web sitesi, kullanıcılara Kocaeli hakkında bilinmesi gereken birçok bilgiye kolay erişim imkanı sunuyor.

Kocaeli’yi Keşfet mobil uygulaması, kullanıcı dostu ara yüzü ve akıllı harita desteğiyle beş ana başlık altında içeriğini düzenliyor. Keşfet, Kategoriler, Gezi, Harita ve Etkinlikler gibi ana başlıklar, kullanıcıların Kocaeli’yi keşfederken ihtiyaç duyacakları bilgilere hızlı erişim sağlıyor.

BENZERSİZ DENEYİM

Kocaeli'nin zengin kültürünü ve doğal kaynaklarını daha yakından tanımak isteyenlere rehberlik etmek amacıyla geliştirilen mobil uygulama şehrin benzersiz özelliklerini ve keşfedilmemiş güzelliklerini kullanıcılara sunarak, unutulmaz bir keşif deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Uygulama, tarihi ve kültürel mekanlardan doğal parklara, geleneksel lezzetlerden macera dolu aktivitelere kadar geniş bir yelpazede bilgi sağlayarak kullanıcılarına Kocaeli'nin çeşitliliğini keşfetme olanağı sağlıyor.

AKILLI HARİTA DESTEĞİ

Kocaeli'yi Keşfet mobil uygulaması, sunduğu etkileşimli haritalar ve rehberlik özellikleri ile kullanıcılara sadece şehrin genel güzelliklerini değil, aynı zamanda kendi kişisel ilgi alanlarına özel keşif rotaları oluşturma şansı da sunuyor. Bu şekilde, herkesin Kocaeli'yi kendi özel ilgi alanlarına göre keşfetmesine imkan sağlayarak, şehrin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini daha derinlemesine keşfetmelerine olanak tanınıyor. Geliştirilen içerikler yerli ve yabancı turistlerin, çeşitli turistik destinasyonlar hakkında detaylı bilgi almasına ve interaktif harita desteği sayesinde kentin dinamik atmosferini yakından takip etmelerine olanak sağlayacak.


Haber Kaynak : İGFA

Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.