SPOR 26.02.2024 10:09:00 582 0

KAR KAPLI RALLİ

Eksi 36 Spor Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı Sarıkamış Rallisi, 23-25 Şubat tarihlerinde Kars’ta gerçekleştirildi.

KAR KAPLI RALLİ

Eksi 36 Spor Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı Sarıkamış Rallisi, 23-25 Şubat tarihlerinde Kars’ta gerçekleştirildi.

 Kars Valiliği, Kars Belediyesi, Sarıkamış Kaymakamlığı ve Sarıkamış Belediyesi destekleri ile Duja Hotels, VST Tour, ICRYPEX, Spor Toto, Remed Assistance, Salados, Power App ve Fora Araç Takip sponsorluğunda organize edilen ralliye, 26 araç ve 52 sporcu katıldı.

3 gün boyunca kar ve buz kaplı zeminde koşulan rallide, Parkur Racing'den 18 yaşındaki Kerem Kazaz, Litvanyalı copilotu Andris Malnieks ile birinciliğin sahibi oldu.

 

Aynı zamanda Sınıf 2 ve genç pilotlar birincisi olan Kazaz'ın 24 saniye ardında Castrol Ford Team Türkiye'den Ali Türkkan-Burak Erdener ikinci olurken, Red Bull sporcusu Türkkan Sınıf 3 birinciliğini de elde etti. GP Garage My Team’den Ümit Can Özdemir-Kutay Ertuğrul'un üçüncü sırada yer aldığı rallide, dereceye giren sporcuların ödülleri Kars Valisi Ziya Polat, Kars Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Kars İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fatih Cemal Kiper, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Kars Gençlik Spor İl Müdürü Ayhan Yüreğir ve sponsor firma yetkililerinin katılımıyla Duja Chalet önünde düzenlenen törenle verildi.

Zorlu rallinin Sınıf 4 birincisi Atış Motorsport takımından Çağlayan Çelik-Koray Akgün, Sınıf N birincisi ise GP Garage My Team'den Kemal Şener-Bora Yılmaz ekibi oldu. Rallinin kadın pilotlar birinciliğini aynı takımdan Burcu Çetinkaya kazanırken, kadın co-pilotlar birinciliğini de Castrol Ford Team Türkiye'den Mert Yudulmaz ile yarışan Sevi Akal elde etti.


 

Bu yıl merhum sporcu Celal Gülerhan anısına düzenlenen TOSFED Ralli Kupası'nda ise GMG Racing'den Gürol Baranlı-Alperen Tetik birinciliği elde ederken, aynı takımdan Özgür Yürük-Serkan Şahiner ikinciliği ve ferdi olarak yarışan Tolga Muhtar-Serhat Kılınç üçüncülüğü ve Kategori 3 birinciliğini kazanan ekip oldu.

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, 22-24 Mart tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından Muğla Marmaris'te düzenlenecek olan Ege Rallisi ile devam edecek.

Haber : Hacı Ali Yılmaz


Bahçeli'den 'boks eldivenli' poz!

Bahçeli: Terörsüz Türkiye çatısı kurulacaktır

Levent Özkan İle Yeni Dönem...

Ömer Çolak, Güven Tazeledi... ( GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Özdemir’den Togay Çoban’a Destek Mesajı

Eröz, Bayrağı, Doğru’ya Teslim Etti…

Kacır’dan Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi

Özkan, Çatalca İçin Hayallerimiz Var…

MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…

Kadın Liderliği Yerelden Yükseliyor...

Türkiye ile Katar arasında 8 anlaşma

Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de buluştu

İYİ Partili Akalın, çiftçinin TMO'daki sıkıntısını gündeme getirdi

Türkgenç’ten Aday Adayları İçin Kritik Değerlendirme

İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi


Tuna’dan Aile Yılı Paylaşımı

Karacan’dan Duyarlı Davranışlara Teşekkür

Bol Kahkahalı Sohbet Programında Şok Dolu Anlar

Yeşilay Basın İle Buluştu

BAKIRKÖY BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİM ATAĞI

Sektör Okulumda, Öğrenci ve Velileri Buluşturdu

NAZIM HİKMET ŞİİRLER İLE ANILDI

Eğitim Camiası Şiddete Karşı Tek Yürek Oldu

BAŞKAN ÇELEBİ'YE ZİYARET

Erdoğan: Sabrederek, beraber kazanacağız

Ata tohumları ulaşılabilir hale geliyor... Tescilli tohum sayısı 49'a çıkacak

Türkiye'nin lojistik gücü 13. merkezi yolda

Yeni Opel Grandland Türkiye’de satışa sunuldu

Zümra Rezzan Fransa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak

Vali Aygöl, Deneyap Atölyesi’ni ziyaret etti

2024 yılı tarım projeleri değerlendirildi...

TOFAŞ'tan FIBA Europe Cup'ta grupta üçüncü galibiyet

TÜİK'in açıkladığı verilere göre İnşaat...

Mazota Rekor Zam...

'Ticaretin Kadınları Platformu' girişimcilerle buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.