Tarih: 18.12.2022 14:48

İzsiz; Aday Adayı Değil, Adayım..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, 3 bölge il Dernekler Birliği ve Esenyurt Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya katıldı. Milletvekili adayı olduğunu söyleyerek, Size hizmetkar olmak

İzsiz; Aday Adayı Değil, Adayım..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İzsiz; Aday Adayı Değil, Adayım..!

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, 3 bölge il Dernekler Birliği ve Esenyurt Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya katıldı. Milletvekili adayı olduğunu söyleyerek, Size hizmetkar olmak için adayıyım dedi.  

 

Kısa süre önce milletvekili adaylığını açıklayan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkan Seyithan izsiz, bu anlamdaki çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Dün  ve Esenyurt Muhtarlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan izsiz çok sayıda dernek başkanı ve muhtardan da destek mesajlar aldı. Il Dernekler Birliği Başkanı Orhan nur ve Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Kuzgun' un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya: Il Dernekler Birliği Kurucu Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada, Romanlar Dernek Federasyonu Başkanı Semih Makaracı, Urfalılar Dernek Federasyonu Başkanı Yasar Cızlak, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, le Anadolu Platformu Başkanı Cemil Geylan, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Başkanı Şerafettin Öztürk ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaş katildi.

“Türkiye Mozaiği Oluşturuyoruz”

Seyithan izsiz, millete hizmet için milletvekili olma yolunda çıktığının altını çizdi. "Bugün burada bir Türkiye mozaiği var. Doğu, batı, güney ve kuzey Anadolu'nun her yerinden her dostumuz burada" diyen izsiz, iste benim en büyük bahtiyarlığım bu manzara karsısında olmak ve sizlerin hiçbir ayrım gözetmeksizin desteğini alabilmektir" ifadelerini kullandı. İzsiz, "Kendimi evimde görüyorum, ailemin içinde görüyorum. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyiyle Anadolu coğrafyamızın her bir noktasından insanla bir Türkiye mozaiği oluşturuyoruz. Ve bizler Esenyurt ta büyük bir aileyiz. Birbirinden hiçbir farkı olmayan büyük bir aileyiz. Hayata baktığımda Rabbim rızası merkezli bakıyor, insana hizmeti de öyle algılıyor, Öyle inşa etmeye çalışıyorum. 7 bin 780 kilometrekare vatan toprağımız var. Hepsi bizim bir parçamız.

 

“Evin Büyük Evladı Evin Reisidir”

Hafta sonları kahvaltı programlarında dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bafralı kardeşlerime gidiyorum onlardan daha çok Bafralıyım, Sivaslı kardeşlerimin yanına gidiyorum yine onlardan daha Sivaslıyım. Bunu bize bahşeden Rabbime şükrediyorum. 45 yaşındayım. 2 fakülte mezunuyum. Yüksek lisansımı da siyaset bilimi üzerine yaptım. Esenyurt’ta 1996 yılında geldim neredeyse 30 yıla doğru gidiyoruz. Esenyurt’ta ilk geldiğim dönemi hatırlıyorum. O zamanlar yokluklar içerisinde olan, hayat mücadelesi veren ve büyük sorumlulukları olan biriydim. Babam kanserdi, anneciğim hastaydı, ailemiz kalabalıktı. Biz de evin büyük evladı evin reisidir. Yaşın önemi yok. Fark etmiyor. Ben hayata çok erken başladım. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. 99 depreminden sonra bizim bölgemiz diye ifade ettiğimiz özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü’nde depremden hemen sonra devletin kısmi desteğiyle de beraber hem site kültürünün olduğu hem de konutların çok ekonomik olduğu bir bölgeydi. Bizler de inşaat ve gayrimenkul sektöründeyiz. Bizler de bu anlamda ticaret noktasında iyi isler yaptık.

 

 “Bunun Keyfi Çok Özeldir “

"Bugün burada aldığım destek çok anlamlı" diyen izsiz, "Benim bir siyasi parti teşkilatım çok ama ben ne zaman dostlarımla bir iletişime geçsem büyük isler yapıyoruz. Gecen sene bir stadyumda otuz, kırk bin insanımızı ağırladık. Bu birbirimize duyduğumuz muhabbetin ve sevginin ifadesidir. Bunun başka hiçbir şekilde adı olamaz. Biz birbirini benimsemiş insanlarız. Hani dedik ya doğu, batı, kuzey ve güney. İşte bugün Türkiye'de bu fotoğraf var. Benim için en büyük bahtiyarlık bu sabahta yasamak halktan destek almaktır. Bunun keyfi çok özeldir" ifadelerini kullandi.

“Parlamento Da Olacağız “

Sürdürdüğü çalışmalara aksatmadan devam edeceğinin altını Çizen İssiz “Tabii aday adaylığı süreci yasadığımız bu dönemde bir tik ileriye gitmek istiyorum. Bir sosyal medya paylaşımında bulundum umarım parlamentoda olacağız dedim. Biz Allah' in izniyle adayız. Rab nasip eder sizler de desteklerinizi esirgemezsiniz ama mayıs ama haziranda yapılacak seçimlerden kardeşlerimizin hizmetkâr olarak seçilecek ve parlamentoda olacağız. Çalışmalarımı hafta sonu ölçeğinde sürdürüyorum. Bunu Şubat 15'e kadar devam ettireceğim. Yirmi günde bir büyük programlar yapacağız. Bugüne kadar Umre ye gönderdiğimiz 2 bin annemiz. Burs verdiğimiz on binlerce çocuğumuz var. Simdi onlarla da kucaklaşacağız” dedi.

Yaratılan, Yaratandan Ötürü Severiz" 

Siyaset yaparken insan ayırmanın doğru olmadığının altını çizen izsiz, "Biliyorsunuz ben aslen Vanlıyım. Fakat beni bir Trabzonlu, Trabzonlu görür, Tokatlı, Tokatlı görür. Sivaslı, Sivaslı görür. Sağ olsunlar herkes kendisinden bilir. Hemşerisi gibi hisseder. Bunun sebebi de su; çünkü kendime insanlığa hizmeti şiar edinmiş birisiyim. Bu hizmeti yaparken de merkeze Rabbimizin rızasını koyuyor, kimin nereli olduğuyla ilgilenmiyorum. Efendim Müslüman mı gayri Müslim mi? Doğulu mu, batılı mı? vs gibi etnik kökenlerle, dini inanç farklarda ile insanların dil farklılığıyla çok da ilgilenmiyorum. Benim için mühim olan insan olmasıdır. Zira biz yaratılan yaratandan ötürü çok severiz" diye konuştu.

“Biz İnsanlığa Hizmetine Yaşarız”

İzsiz açıklamalarının devamında; “Dostlarımıza da anlatıyorum. Geçenlerde dışarı gittim. Baktım bir tane kedi var. Bir kedi ya. Yeni yavrularını doğurmuş. Küçücük yavrular var. Kendi kanatlarının altına aldı ve bana öyle bir bakış attı. O bakışlıyla bana; "sakın ha dokunma" der gibi baktı. Doğal seyrinde insanlar böyledir. Her gül kendi kökünde yeşereceğine göre herkes kendi hemşerisini yakınını sever, bu da doğaldır. Ama günün sonunda biz insanlığa hizmetine yasarız."

“Hizmetleri Hep Birlikte Üreteceğiz””

Hedefe ulaşabilmek adına yoğun bir şekilde çalışacaklarının altını çizen izsiz, "Çok yoğun bir programlar periyodu ile seçim aksamına dek çalışacağız. Bu konuda da sahada fili olarak eşlik etmek isteyen çok sayıda kardeşimin olduğunu biliyorum. Gerek direkt gerekse de sosyal medyadan mesaj yolu ile bana yazmanızı hassas bir şekilde rica ediyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah parlamentoda çok değerli hizmetleri hep birlikte üreteceğiz. Sahada olağanüstü gördüğüm teveccühlerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Selam ve de sevgiler, Kalbi muhabbetler, Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullandı

 

“Bizi Mutlu Eder”

Esenyurt II Dernekler Birliği Başkan Orhan Onur da “II Dernekler Birliği ve MuhtarlarDerneğinin düzenlediği çalışmada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Seyithan izsiz in aday olmasını isteriz. Kendisi bu bölgenin evladıdır. Yaklaşık 20 yıldır siyasetin içindedir. Bu bölgede hayırseverliğiyle tanınan,  gençliği, dinamizmi ve girişkenliğiyle insanlara değer veren bir insandır. Esenyurt’a büyük katkıları olmuştur. Dolayışıyla değerli kardeşimizin siyasette olması bizi mutlu eder" dedi.

“Hepimizin Ulaşabileceği Biri”

Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkan Ahmet Kuzgun ise “Seyithan izsiz, hepimizin ulaşabildiği içimizden birisi, Bugün Meclis' te çok sayıda milletvekili var hangisine bir sorun olduğunda ulaşabilirsiniz? Hiçbirisi, ama Seyithan İzsiz kardeşim öyle birisi değil. Bir problemin olduğunda ararsınız, sorununuzun çözümü için çalışır. Bu anlamda çok değerli biri' diye konuştu.

“Esenyurt İzsiz Diyor”

Tuncer Dağ da "Seyithan Kardeşimize destek veriyoruz. Siyasi parti gözetmeksizin Esenyurt’ta 1 milletvekili çıkarmak istiyoruz. Bizim buradaki insanlarla ortak görüşümüz budur. Esenyurt un hakikaten bir milletvekili hak ettiği bir gerçek, bunu hak eden de Seyithan izsiz’dir, inanıyorum ki milletvekili de olacak. Su ana kadar Esenyurt ‘tan niçin milletvekili çıkmamış, sebebi bizleriz bunu sorgulamamız gerekir. Simdi bunu telafi etmek için Seyithan İzsize destek vereceğiz”dedi.

 

“AK Parti' Den Aday Olsun”

Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada da “Seyithan izsiz' in kesinlikle milletvekili olması gerektiğini söyledi. Ada, "Kendisi uzun yıllar hizmet verdiği Ak Parti'den milletvekili aday olmalı ve AK Parti milletvekili olmalı. Eminiz ona bu çok yakışacaktır” dedi.

Seyithan İzsiz Kimdir?

1976 Van-Çatak doğumludur. Is insani ve Siyaset Bilimcidir, Evli ve 3 çocuk babasıdır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde tamamlayan Seyithan iziz Yüksek Lisansını İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde yapmıştır. Ailesinin ekonomik sıkıntılarından dolayı çok küçük yaslarda is hayatına başlayan İzsiz’ in çok meşakkatli bir hayat geçmişi vardır. Kendi şirketini kurmadan önce en son Pizza Hut ve Domino's Pizza gibi Uluslararası Şirketlerde Restoran Müdürü ve Bölge Müdürü pozisyonlarında yöneticilik yapmıştır. Çekirdek ailesinin kalabalık oluşu ve ailenin en büyük erkek çocuğu olmanın getirdiği sorumluluk ile bugün Dünya’nın 150 noktasında satış ofisleri olan ve kendi alanında Türkiye'nin en büyük projelerine imza tan Delta Holding in temelini 2000 ilinde atmıştır. İnşaat, Mobilya, Otel işletmeciliği ve Restoran işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Delta Holding 2007 yılında T.B.M.M Dergisi tarafından yılın kurumu, 2015 yılında Delta Deluxe Projeleri ile yılın projesi ve en son 2021 yılında Delta Dubai Towers- Waterpark Projesi ile yılın en iyi karma konut projesi ödüllerini almıştır. İş hayatının yanı sıra Siyaset ve Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Seyithan İzsiz; Van Federasyonu Kurucu Başkanı, Doğu- Güneydoğu Üst Çatı Kurulusu Baskan Yardımcılığı, Van Spor Kulüp Başkanlığı, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Esenyurt il Dernekler Birliği Üyeliği, Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Kurucu Başkanı ve İstanbul Doğu- Güneydoğu Federasyonu Kurucu Üyeliği vazifesinde bulundu. Siyasi geçmişine 2003 yılında AK Parti Gençlik Kollarında başlayan İzsiz, Gençlik Kollar ve Ana Kademe ilçe Başkan Yardımcılığı, 2009 yılında Beylikdüzü Belediye Başkan A. Adaylığı, 2014 yılında Beylikdüzü ve I.B.B Meclis Üyeliği, 2018 yılında Milletvekili A. Adaylığı, 2019 yılında Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylığı olan İzsiz, 2 Dönem İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptı. Seyithan İzsiz,  İTO Komite Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı

İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.