ESENYURT GAZETESİ 19.02.2024 15:15:00 1248 0

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyur belediye meclis üyesi Enver Demir ve bir gurup partili toplu halde istifa ettiler. Basın bildirisini Esenyurt Belediye meclis üyesi Enver Demir okudu.

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

İYİ Parti’den Toplu İstifa…

İYİ Parti Esenyur belediye meclis üyesi Enver Demir ve bir gurup partili toplu halde istifa ettiler. Basın bildirisini Esenyurt Belediye meclis üyesi Enver Demir okudu.  

     Değerli arkadaşlar ve saygı değer basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.

     Bugün burada, uzun yıllar İYİ partinin değişik kademelerinde görev almış ve memlekete ışık olabilmek için bu görevi büyük bir sorumlulukla yerine getirmiş kişiler olarak toplanmış bulunmaktayız.

   Partide görev aldığımız süre içerisinde, özellikle İlçe Başkanlığınca, etkin siyaset üretememe, basın ve sivil toplumla iletişimsizlik, sahada etkisiz kalma  ve teşkilat  yapısındaki yetersizlikler başlıca mücadele ettiğimiz sorunlardı.14-28 Mayıs seçimleri sürecinde, sandıklara sahip çıkmama şeklinde yaşanan ve doğal olarak seçim sonuçlarını etkileyen olumsuz  tablo ve bununla birlikte ,İlçe Yönetiminde bazı kişilerde görülen sorumsuz, olumsuz ve tutarsız tavırlar hepimizde bir kırılma yaratmıştır. Bu kapsamda, siyasi kimliklerimiz ve temsiliyetimizin verdiği sorumluluk kapsamında tarafımızca çözüm aranmıştır. Bu çerçevede ; İstanbul İl Başkanı ve İl Yöneticileri, Bölge Milletvekilleri, Genel Teşkilat Başkanı ve Partinin etkili kadrolarında yer alan ilgililerle defaatle görüşmeler yapılmıştır. Yapılan görüşmelerden iyi yönetim anlayışına dair olumlu bir sonuç alınamamıştır.

      Bütün bu olumsuzlukların üstüne, 2019  Yerel Seçimlerinde, İstanbul’da omuz omuza yürüdüğümüz ve hep birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiğimiz; aynı zamanda, 14-28 Mayıs Seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı makamını uygun gördüğümüz, Sn. Ekrem İMAMOĞLU’nun gelinen süreçte desteklenmemesi yönünde alınan kararların, İYİ Parti’den çok cumhur ittifakının paydaşlarına yarayacağı görülmüş, bu politik tavır, toplumun birçok kesiminde olduğu gibi bizim tarafımızdan da anlaşılır ve doğru bulunmamıştır. Gelinen süreç itibariyle Teşkilat yapısının bozulması, iktidar karşısında etkin siyaset üretilmesi gerekirken, muhalefete muhalefet edilmesi, bizim nazarımızda olumsuz, seçmen nezdinde tepkiyle karşılanmaktadır. 

        Bu sebeplerden dolayı İYİ Parti’den istifa ettiğimizi basına ve kamuoyuna bildiriyoruz. Teşekkür ederiz

 

 


Bahçeli'den 'boks eldivenli' poz!

Bahçeli: Terörsüz Türkiye çatısı kurulacaktır

Levent Özkan İle Yeni Dönem...

Ömer Çolak, Güven Tazeledi... ( GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Özdemir’den Togay Çoban’a Destek Mesajı

Eröz, Bayrağı, Doğru’ya Teslim Etti…

Kacır’dan Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi

Özkan, Çatalca İçin Hayallerimiz Var…

MHP'den "Vakit Tamam" Mesajı…

Kadın Liderliği Yerelden Yükseliyor...

Türkiye ile Katar arasında 8 anlaşma

Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de buluştu

İYİ Partili Akalın, çiftçinin TMO'daki sıkıntısını gündeme getirdi

Türkgenç’ten Aday Adayları İçin Kritik Değerlendirme

İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi


Tuna’dan Aile Yılı Paylaşımı

Karacan’dan Duyarlı Davranışlara Teşekkür

Bol Kahkahalı Sohbet Programında Şok Dolu Anlar

Yeşilay Basın İle Buluştu

BAKIRKÖY BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİM ATAĞI

Sektör Okulumda, Öğrenci ve Velileri Buluşturdu

NAZIM HİKMET ŞİİRLER İLE ANILDI

Eğitim Camiası Şiddete Karşı Tek Yürek Oldu

BAŞKAN ÇELEBİ'YE ZİYARET

Erdoğan: Sabrederek, beraber kazanacağız

Ata tohumları ulaşılabilir hale geliyor... Tescilli tohum sayısı 49'a çıkacak

Türkiye'nin lojistik gücü 13. merkezi yolda

Yeni Opel Grandland Türkiye’de satışa sunuldu

Zümra Rezzan Fransa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak

Vali Aygöl, Deneyap Atölyesi’ni ziyaret etti

2024 yılı tarım projeleri değerlendirildi...

TOFAŞ'tan FIBA Europe Cup'ta grupta üçüncü galibiyet

TÜİK'in açıkladığı verilere göre İnşaat...

Mazota Rekor Zam...

'Ticaretin Kadınları Platformu' girişimcilerle buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.