Tarih: 28.08.2023 15:46

Gençlik Festivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

Esenyurt Belediyesi’nin ilkini düzenlediği Esenyurt Gençlik Festivali, rekabet ve heyecan dolu spor karşılaşmaları ile başladı.

Gençlik Festivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

 

Gençlik Festivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

 

Esenyurt Belediyesi’nin ilkini düzenlediği Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest), rekabet ve heyecan dolu spor karşılaşmaları ile başladı. Festivalin gündüz kuşağında sokak basketbolu, ayak tenisi ve voleybol gibi turnuvalarda ter döken gençler, akşam bölümünde ise Bilal Sonses konseri ile stres attı.

 

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Esenyurt, gençlerin kendilerini sporla ifade edebildiği özel bir festivale kavuştu. Esenyurt Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest), dün renkli görüntüler eşliğinde başladı. Festival kapsamında düzenlenen turnuvalardaki spor karşılaşmaları, rekabetin ve heyecanın üst düzeye çıktığı maçlara sahne oldu.

 

REKABET, HEYECAN VE EĞLENCE DOLU ÜÇ GÜN

 

Üç gün boyunca devam edecek olan festivalde sokak basketbolu, voleybol ve ayak tenisi turnuvaları Yeşilkent Mahallesi’ndeki Spor Parkı’nda düzenlenirken, satranç turnuvası Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Festivalin akşam bölümündeki adresi ise Cumhuriyet Meydanı oldu. Sevilen sanatçı Bilal Sonses’in sahne aldığı konserde, binlerce Esenyurtlu coşku ve eğlence dolu bir akşam yaşadı.

 

BAŞKAN BOZKURT: ESENYURTLULAR EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

 

Edebiyat ve Sanat Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali gibi ilçede düzenlenen festivallere GençFest ile bir yenisini daha ekleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Spor Parkı’ndaki turnuvaların başlama vuruşunu yaptı. Kadınların ve gençlerin yaşama daha umutla bağlanması ve yaşamdan daha çok keyif alması için festivaller yaptıklarına dikkat çeken Başkan Bozkurt, “Gençlik Festivali burası için bir ihtiyaçtı. Festivallerimiz devam edecek çünkü sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Esenyurtlular emektar, haktan hukuktan yana, başkasının hakkına ve hukukuna saygı gösteren insanlardan oluşuyor. Bizi bu güne kadar hem İstanbul’da hem de Türkiye’de farklı imajla göstermeye çalıştılar ama ben bunun böyle olmadığını biliyorum. Bu festivalde istedik ki burada bir şenlik olsun, çocuklarımız hem spor alanında hem de diğer alanlarda yeteneklerini göstersinler” ifadelerini kullandı.

 

BİLAL SONSES: KARDEŞLİK BAĞI KURAN İNSANLARI GÖRMEK ÇOK GÜZEL”

 

Festival kapsamında düzenlenen konserde sahne alan sanatçı Bilal Sonses, sahneye çıkmadan önce duygularını paylaştı. Esenyurt’a ilk kez geldiğini belirten sanatçı, “Dışarıda çok büyük bir kalabalık var. Ben de şu an çok heyecanlıyım. Buradan beni dinlemeye gelen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gece geçireceğiz, çok güzel şarkılar söyleyeceğiz. Çok heyecanlıyım. Burada birlik, beraberlik ve kardeşlik bağı kuran insanları görmek çok güzel” şeklinde konuştu.

 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.