"Geleceğin Mimarı Gençlerimizin Bayramı Kutlu Olsun!"

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Hakkı DAMAT, milletimizin bağımsızlık yolunda attığı ilk adımın 106. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyorum.

İLANLAR 19.05.2025 16:56:00 0
Haberi Sesli Oku

"Geleceğin Mimarı Gençlerimizin Bayramı Kutlu Olsun!"

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Hakkı DAMAT olarak, milletimizin bağımsızlık yolunda attığı ilk adımın 106. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyorum.

19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı, Türk milletinin kaderini değiştiren kutlu bir başlangıçtır. Bu tarih, yalnızca bir milletin yeniden doğuşu değil, aynı zamanda gençliğe olan inancın ve güvenin güçlü bir simgesidir.

Atatürk’ün, "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz." sözleriyle işaret ettiği gençlerimize armağan ettiği bu anlamlı gün, Türkiye Cumhuriyeti'nin çağdaş, demokratik ve güçlü yarınlarının teminatı olan siz değerli gençlerimize verilen en büyük sorumluluktur.

Silivri’mizde görev yapan tüm yönetici, öğretmen ve velilerimizle birlikte, gençlerimizin fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetişmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz. Eğitim camiamızın her bireyi, geleceğe yürüyen gençliğimizin yanında olmaya, onlara rehberlik etmeye devam edecektir.

Sevgili gençler;
Sizler, bu ülkenin en büyük gücü, en sağlam dayanağısınız. Her birinizin; aklın, bilimin ve evrensel değerlerin ışığında ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyoruz. 19 Mayıs’ın taşıdığı ruhu yaşatmak ve geleceğe taşımak, sizlerin ellerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Av. Bülbüllü, Yolsuzluk İddialarıyla Adaletin Karşısında

TRT Milyarları Nereye Harcadı Halk Bilmek İstiyor

Rtük'ün Yeni Üyeleri Mecliste Belirlendi

MSB'den Sert Yanıt Geldi

İmamoğlu'ndan Yol Arkadaşlarına Destek Mesajı

Silivri'de Büyük Demokrasi Buluşması İçin Çağrı

23 Yıllık Mücadele Meyvesini Verdi


Alanya FTK’ya Anlamlı Komutan Ziyareti

Samsun’dan Alanya’ya Sanat Köprüsü

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

307 Gözaltı, 181 Tutuklama

“Dümenci” Sevenleriyle Buluştu

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

KKKA Virüsüne Karşı Dikkatli Olun Uyarısı

Yerlikaya, Uyarıyor..!

Vali Yardımcısı Beypınar'a Hüzünlü Veda

Kurtulmuş'tan NATO Zirvesinde Gazze Tepkisi

Emniyet Uyuşturucuya Geçit Vermiyor…

Özdağ, Sürecin En Zor Anlarında Yanımdaydı

Erdoğan, Fatih Projesiyle Dünya Lideriyiz

Benzin ve Motorine Yeni Zam Ne zaman geliyor

Vali ve Müdürden Ortak Sevinç…

64 Bin Öğrenciye Hem Eğitim Hem Hediye

Sağlık Turizminde Rekor Artış…

64 Milyar Dolarlık Dev Yatırım

Karne Sevinciyle Tatil Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.