“Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” Projesi Bağcılar’da

Bağcılar’da “Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” sloganıyla düzenlenen fidan dikim etkinliği çerçevesinde 30 fıstık çamı toprakla buluşturuldu.

İSTANBUL İLÇELERİ 11.11.2024 15:35:01 0
“Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” Projesi Bağcılar’da
Haberi Sesli Oku

 

“Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” Projesi Bağcılar’da 

Bağcılar’da “Geleceğe Nefes, İnsanlığa Nefes” sloganıyla düzenlenen fidan dikim etkinliği çerçevesinde 30 fıstık çamı toprakla buluşturuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen 11 Kasım 2024 Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğinde Bağcılar Millet Bahçesi yeni fidanlara ev sahipliği yaptı.

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL BİR GELECEK İÇİN ADIM

Bağcılar Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte Akyiğit Ortaokulu öğrencileri de yer aldı. Öğrenciler, kendileri için hazırlanan alanlara 30 fıstık çamı dikerek can suyu verdi. Fidan dikimi sırasında öğretmen ve belediye yetkilileri de öğrencilere destek sağladı. 

BAŞKAN ÖZDEMİR: “YEŞİL BİR DOĞA GELECEĞE BIRAKILACAK EN GÜZEL MİRAS”

Yeşil alanların artırılmasının ülke için büyük önem taşıdığını vurgulayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Millet Bahçemize 30 fıstık çamı diktik. Yeşil ve temiz bir doğa, gelecek nesillere bırakılacak en değerli mirastır. Bu fidanların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Bu anlamlı etkinlikte doğayla buluşan çocuklar, küçük yaşta ağaç sevgisini öğrenmenin mutluluğunu yaşarken, gelecekte doğaya olan ilgilerinin artması hedeflendi.

GELECEK NESİLLERE YEŞİL BİR DOĞA BIRAKMA VURGUSU

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ülke genelinde yapılan ağaç dikim etkinlikleri, genç nesillerde çevre bilincini geliştirmeyi ve yeşil alan sayısını artırmayı amaçlıyor. Bağcılar Belediyesi’nin katılımıyla yapılan etkinlikte, çevre duyarlılığı mesajı verilerek çocuklara doğa sevgisi aşılandı.

Haber: Fehmi Serdar Gürler

Haber Kaynak : filashaber.com

Şile’den Ümraniye’ye Dayanışma Ziyareti

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…

Büyükelçi'den Konya'ya ziyaret

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!

MHP Bandırma’da Ramazan Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Sofrası"

Edirne Valisi Yunus Sezer'in Ramazan Bayramı Mesajı

Çalık’tan Duygusal Mektup…

Nuri Aslan İBB Başkan Vekili Seçildi

Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Seçildi

Edirne Valisi Sezer'den 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Mesajı: "Vatan Size Minnettardır"

Can Aksoy, Anne, Aile ve Mabed Kırmızı Çizgimizdir

Çalık, İçin Adalet Çağrısı

Özdemir’den Sokak Çağrısına Sert Tepki, “Provokasyonlara Geçit Vermeyelim”

İpsala'da Drone Destekli Sivrisinek Mücadelesi Başlatıldı

Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti


Korkutan Kaza

30. Yılda Atatürk’ün Huzurunda

Türkiye Uzayda Küresel Güç Oluyor

23 Nisan’da Meclis’te Çocuklar Sahnede

Esendal Kaya, Güven Tazeledi

Özdemir, Sahaya İndik, İstanbul’da Gönüllere Dokunacağız

Elini Taşın Altına Koyan Gençler Time to Talk’ta Buluşuyor

Kaçak İşletmelere Sıkı Takip

Bağcılar’da Sürpriz Buluşma

Provokasyona Geçit Yok

Yurtta Pazar Havası Nasıl Olacak?

Denizli’de Zirai Don Tarımı Vurdu

Beylikdüzü’nde 23 Nisan Coşkusu

Şehitlere Saygı Ve 27. Alaya Vefa Bisiklet Turu

Erdoğan’a Filistin Teşekkürü

Karabağ’da Yeşil Gelecek

6 Ayda Dev Hizmet

Ek Gümrük Tarifeleri Türkiye’nin E-Ticarette Fırsat Penceresi Olabilir

Yerinde Tespit, Hızlı Çözüm

2025 Öğretmen Atamalarında Branş Dağılımları Açıklandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.