Tarih: 22.12.2023 16:44

Devletimizin Diplomasi Mücadelesini Desteliyoruz… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün, gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekerken, genç işadamlarını Ahmet Anapalı, hoca ile buluşturdu.

Devletimizin Diplomasi Mücadelesini Desteliyoruz… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Devletimizin Diplomasi Mücadelesini Desteliyoruz… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün, gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekerken, genç işadamlarını Ahmet Anapalı, hoca ile buluşturdu.

Büyükekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği başkanı Muhammed Mustafa Karayün ve ekibin hazırlamış olduğu, ünlü tarihçi yazar Ahmet Anapalı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Filistin Davası ve Mescid-i Aksanın Yetim Çocukları” resim sergisi konulu konferansa ilgi yoğun olurken, Büyükçekmece kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hikmet Tepeli, Büyükçekmece ve çevre ilçeleri Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, STK temsilcileri, Siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, mahalle muhtarları, Milli Eğitim temsilcileri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE FİLİSTİN DAVASI”

Büyükekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği başkanı Muhammed Mustafa Karayün, yaptığı konuşmasında, Değerli Misafirlerimiz, Kıymetli Hazirun, BÜYGİAD Ailem sizleri selamların en güzeli olan Allah'ın selamı ile selamlıyorum Selamın Aleyküm. Bizleri yokken var eden, yediren içiren Yüce rabbimize hamdolsun, Kainatın efendisi Sevgili Peygamberimize Selat ve Selam olsun. Rahmet ve mağfiret tüm müslümanların üzerine olsun. Ahmet Anapalı hocamız ile bu akşam burada Geçmişten Günümüze Filistin Davasını konuşacağız, Duyarlılık göstererek bu programa teşrif ettiğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum, hoş geldiniz.

“ÇOCUKLARIN KATLEDİLMESİ DİRİLİŞLERE VESİLE OLACAKTIR”

Huzurlarınızda Siyonist İsrail'in dişleri arasında ezilen Mücahit Filistin Halkını Selamlıyorum. Bu onurlu direnişlerinin Müslümanların Kutsalına nasıl sahip çıktığını dünyaya gösterdiğine inanıyorum. Rabbim Şehadetlerini izzeti dergâhında kabul eylesin. Daha Anne Baba demeden zalimin zulmüne uğrayan, bedenleri paramparça olan o minicik evlatların, bizlere hakkını helal etmesini umut ediyorum. Allah'ın Nurunu tamamlayacağına dair vaadine iman etmiş insanlar olarak, çekilen bu zulmün Alalade bir yok oluş olduğuna inanmıyorum. 1 yıldan daha kısa olan ömürlerini tamamlayarak, Rabbi Rahimine kavuşan o bebeklerin Ölümü, görüyoruz ki Dirilişlere vesile oluyor. İslamafobi denen oyunun kirlerini,  kanlarıyla yıkayan bebeklere hepimiz şahitlik ediyoruz. Binlerce insan Filistin halkının onurlu direnişini araştırırken İslamla tanışıyor. Belkide Milyarlarca Müslümanın yapamadığını, üç aylık bir bebeğin cansız bedeni yapıyor.

“BOYKOTA DAVET EDİYORUZ”

Tabiki bu bizim vicdanlarımızı rahatlatacak bir hadise değil, aksine göz göre göre bir yenilişin, belkide Ahireti kaybedişimizin bir vesikası gibi önümüzde duruyor. Devletimizin vermiş olduğu Diplomasi mücadelesini tabiki görüyoruz ancak hepimiz elimizden geldiğince bu zulme ses çıkarmak durumundayız. Yazar bir ablamızın izlediğim günden bu yana kulaklarımda çınlayan " Gazze haricinde tüm dünyanın işkâl altında olduğunu gördük" söylemi üzerine hepimiz düşünmesi icap eder. Bizler Konforumuzla, Tüketimlerimizle, Hobilerimizle, heveslerimizle çepe çevre kuşatılmış durumdayız. Küresel Sermaye, bu gün alnımıza silah dayamadı fakat İçecekleriyle, Kıyafetleriyle, Temizlik ürünleriyle, Tüketim mallarıyla yani Markalarıyla hepimizi teslim aldılar. Bu noktada Başlatılan Boykotun çok değerli olduğunu iyi kavramamız gerekir. Bu boykotun birkaç firmayı batırmak amacıyla yapılmadığını, altında çok daha derin manalar barındırdığını görmeliyiz. Bu durum bizim Dünya Markaları büyütmek için elimize geçen bir fırsattır. 

“YERLİ SERMAYEYE DESTEK VERELİM”

Nasıl ki İnsansız hava aracı vermediklerinde Dünyanın en iyisini yaptık, Uçak projesinden çıkarıldığımızda Yerli Savaş uçağımızı yaptık, Milli Mühimmatlarımızı, Silahlarımızı, Gemilerimizi, Helikopterlerimizi yaptık, Şimdi Sıra Sanayicilerimizdedir. Bizler Yerli ürünleri tercih ettikçe, Sanayicilerimiz, Dünyanın en iyi kepek şampuanını, diş macununu, çamaşır suyunu, bulaşık deterjanını yapmak zorundadır. Bizler yerli sermayeye ne kadar destek verirsek, onlarda ürün geliştirmelerini bir o kadar ciddiye almak durumunda kalacaktır. Bizler Yabancı markaların Elbiseleri yerine, Kendi markalarımızı giydiğimiz sürece kalite hep yukarı çıkmak durumunda kalacaktır. Biz Büyükçekmece Genç Girişimci işadamları derneği olarak bu şuura sahip firmalar büyüteceğimizin sözünü veriyoruz.

 “SAVAŞ YANLISI DEĞİLİZ”

Sizlerdende BOYKUT'u Hayatınızın sonuna kadar sürdürmenizi, Yerli değerlerimize sahip çıkmanızı önemle istirham ediyoruz. Türk Mallarına olan ilginin her geçen gün daha da artmasını diliyoruz. Bugün elimizden gelen, Bu Canavarları Dilimizle tenkit etmek, Kalbimizle Buğuzetmek, Boykot ile hiç olmazsa birkaç dişlerini Sökmektir. Savaş Yanlısı değiliz Ancak Şunu unutmamalıyız ki, İlmimizle, Teknolojimizle, Markalarımızla, Dik Duruşumuzla ve İmanımızla Bu zalimlerin üzerine Ebabil olup yağmak boynumuzun borcudur. Mescid-i Aksanın Yetim Çocukları, Onlar İnsandı, Adları Vardı, Hayatları vardı, Hayalleri, Umutları, Hüzünleri, Sevinçleri vardı, Sapkın bir zihniyetin sapkın emellerine kurban oldular. Ancak bu bir son değil, Dirilişin kıvılcımı olmalıdır.

“SELAM OLSUN MESCİD-İ AKSANIN YETİM ÇOCUKLARINA”

Selam olsun Kutlu Direnişe, Selam olsun Mescid-i Aksanın yetim çocuklarına, Elbet bir gün gelir omuz omuza sabah namazı kılarız ilk kıblemizde. Filistin davasına sahip çıkan, siz değerli katılımcılara teşekkürü bir borç bilirken, Bu konuyu ticaret malzemesi haline getirmeyen, bizler kaç kapıdan maddi söylemler nedeniyle mecburen geri döndüğümüz bir anda, tek kelamımızla yanımızda olan Ahmet Anapalı hocamıza huzurlarınızda şahsım, Başkan Yardımcılarım ve Yönetim Kurulu üyelerim adına şükranlarımı sunuyorum.

Haber: Nezir KARAYÜN – Hacı Ali YILMAZ

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.