Tarih: 28.04.2024 11:41

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

ÇEVİÇELLE

 

 

ÇEVİÇELLE: ÇEVRECİ İŞLETMELER ÇOCUKLARLA EL ELE SIFIR ATIK ÖDÜL TÖRENİ
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “SIFIR ATIK Projesi” Kapsamında Dünya’da ve Türkiye’de ilk olarak gerçekleşen ÇEVİÇELLE'DEN SIFIR ATIK TÖRENİ Ülkemizin önemli Milletvekilleri İş İnsanları ve Gazetecilerin katılımlarıyla Bilişim Vadisinde gerçekleşti.
Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin öncülüğünde yürüttüklerini dile getiren  Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak "Sıfır Atık Projesi'nin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretilmesi amacıyla 10 yılı aşkın sürede birçok kampanya ve 1000'in üzerinde proje ortağı ile beraber 3.000.000 çocuğa Çevreci Çocuk Eğitim Setimizi ulaştırdık. Bu süreçte, çocuklarımıza sürdürülebilirlik ve çevre bilinci kazandırmak için büyük bir gayretle çalıştık" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:
"Son olarak yürüttüğümüz Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele (ÇEVİÇELLE) kampanyası ile on binlerce ilköğretim çağındaki çocuğa ulaştık. Bu kampanya, işletmelerin çocuklarımıza çevre dostu uygulamalarını teşvik ederek onlara örnek olmalarını sağladı. İşletmelerin desteğiyle, çocuklarımızın çevre bilinci ve sorumluluk duygusu daha da pekişti.

ÇEVİÇELLE Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele Sıfır Atık ödül töreni, bu değerli işbirliğinin ve çocuklarımızın çevre bilincinin önemli bir vurgusu oldu. Tören, Bilişim Vadisi Kongre Merkezi'nde 25 Nisan 2024 tarihinde Oylum Talu’nun sunumuyla gerçekleştirildi."

BOTAŞ Bölge Müdürü Selami Bulut,

Gül, "Doğaya saygılı, bilinçli ve sorumlu nesiller yetiştirmeliyiz

Tören hakkında İstanbul Valisi Sayın Davut Gül, "Doğaya saygılı, bilinçli ve sorumlu nesiller yetiştirmek ve dünyamızı daha yaşanabilir bir hale getirmek gayesiyle çıktığınız yolda başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Çevre bilincinin yaygınlaşmasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, bütün katılımcıları sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" mesajını iletti.
Törene katılanlar arasında iş dünyasının, sanat, siyaset ve bürokrasi camiasının önde gelen isimleri yer aldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Azerbaycan Devlet Yayınevi Baş Redaktörü ve Milletvekili (E) Əlövsət Ağalarov, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı ve Raftiye Eğitim Materyalleri Yönetim Kurulu Üyesi Gülsever Akyol, Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Karakoç, BOTAŞ Bölge Müdürü Selami Bulut, Türkiye Çevre Ajansı Marmara Bölge Koordinatörü Yaşar Karaarslan, Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanı Oğuz Berk (Uzunyayla Ağaçlandırma Projesi), Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Önceki Dönem Cem Vakfı Başkanı ve KOLSAN Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Döner, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sinan Emrah Yıldırım ve Levent Demirkaya, Uluslararası İşkadınları Ticari Eşletirme Derneği Kurucu Başkanı Çiler Öner, Simurg Reklamcılık Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Lale Tunç, Manisa Vakfı Başkan Vekili Önder Güzelarslan ve daha birçok değerli katılımcı, bu özel günde bir araya geldi.

Albayrak: Hedefimiz tüm çocuklara projeyi ulaştırmak

Tören konuşan, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, proje ortaklarına ve katılımcılara Çevreci Çocuk Eğitim Seti projemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı sıfır atık, doğa ve çevre bilinci aşılanmış yüz binlerce çocuk adına teşekkür etti. Ardından Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin öncülüğünde başlayıp çığ gibi büyüyen bu projeye katkı sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Daha sonra “Hedefimiz Türkiye'deki bütün çocuklara bu projeyi ulaştırmaktır” dedi.

Ayrıca törende konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, sıfır atık felsefesinin önemini vurgulayarak, çocuklarımızın çevre bilincinin geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunu ifade etti. Türkiye'nin girişimiyle başlatılan sıfır atık projesine dikkat çekti. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, çevreyi yaşat ki devlet yaşasın," dedi. Ardından, kendi hayatını anlatan "Buğday Taneleri" adlı film hakkında bilgi veren Serkan Bayram, ödül alan kurumların bazılarına ödüllerini takdim etti.
Ödül töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, çocuklarımızın çevre bilinciyle büyümesi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Medya90


255 STK'dan Müfredat Çalışması

Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt

Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı


Keşanspor ligin son haftasında İFA’yı konuk edecek

255 STK'dan Müfredat Çalışması

Yerel Basını Linç mi Etmeye Çalışıyorlar?

Karadeniz alası 300 liradan 120 liraya düştü

KÜLTÜR SANAT SEZONU KAPANIŞ YAPIYOR

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER

BAŞKAN ÖZER, HIDIRELLEZ NEŞESİNE ORTAK OLDU

Elban, milli takıma yardımcı antrenör oldu

Mahalle Hizmet Seferberliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

Uğur Yücel ile hâlâ evliyiz, boşanamadık

Vinç Belediyeyi Harekete Geçirdi..!

BAŞKAN ÖZER MUHTARLARLA BULUŞTU

Maarif Platformundan Müfredat Çağrısı

Çalık: Gençlerimize Hak Ettikleri Değeri Vermeye Kararlıyız

Yanardağ, Okurlarıyla Buluştu

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

Başkan Büyükkılıç 11.Yeşilay Bisiklet Turu’na katıldı.

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.