Tarih: 28.02.2024 18:37

BEYLİKDÜZÜ’NÜ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv ve Start Türk te yayınlanan Gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu HÜRBAKIŞ programının konuğu Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Eyüp Alkaptan oldu.

BEYLİKDÜZÜ’NÜ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ..! (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

BEYLİKDÜZÜ’NÜ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ..!

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv ve Start Türk te yayınlanan Gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu HÜRBAKIŞ programının konuğu Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Eyüp Alkaptan oldu.

Beylikdüzü’nde başarılı çalışmaları ile çok kısa sürede gündeme oturan, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü ilçe başkanı Eyüp Alkaptan, Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu Hürbakış programının konuğu oldu. Karayün’ün sorularını samimiyetle cevaplayan Alkaptan, Neden Yeniden Refah Partisi Sorusuna “Bu ülkedeki tüm insanlar memleketin ortak paydaşlarıdır. Biz diyoruz ki belediyeyi aldığımız zaman borcunu ödeyelim daha sonra kendi öz kaynaklarımızla yönetelim, halkın parası boşa gitmesin. Genel başkanımız Fatih Erbakan bu ülkeyi yönetebilecek ferasete sahip bir insandır işte bu yüzden partinin kurucuları arasında yer aldım ve canla başla çalışıyorum. Beylikdüzü belediyesini de Beylikdüzü kurucu belediye başkanımız Vehbi Orakçı ile mutlaka alacağız”

 

 

  “BU BENİM KENDİ DÜŞÜNCEM”

Neden ittifak yapılmadı sorusunu cevaplayan Alkaptan ;“ Bu söylemimi inşallah yanlış anlamazlar.  Genel başkanımız Fatih Erbakan, ince hesap yapabilen bir liderdir partisini ileriye taşımak için seçmenin nabzını okuması gerekiyordu. Bize yerel seçimde oy verecek kitle %60-%70 muhafazakâr kesimden, onları küstürmemesi gerekiyordu. Bu benim kendi düşüncem. Her yerde adayımızı çıkardık, çok güçlü olduğumuz yerler var. Yozgat Urfa, Elazığ ve Samsunda güçlüyüz ve bu illeri alacağız inşallah.”

 

 

“BEYLİKDÜZÜ’NÜN VEHBİ ORAKÇI’YA İHTİYACI VAR”

Alkaptan, Beylikdüzü belediye başkan adayınız Vehbi Orakçı’yı yerel seçimlerde nasıl ikna ettiniz sorusuna şu sözlerle cevap verdi; “ Vehbi Orakçı’nın Beylikdüzü sevdası kelimelerle anlatılamaz. Yaptığı hizmetleri ile Beylikdüzü’nde iz bırakmış ferasetli ve çalışkan kişiliği herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor. Siyaset işi özveri ve çalışma gerektiriyor. Genel olarak hayatımda başarısızlığı sevmiyorum, başarılı insanlarla yürümek istiyorum. Vehbi Orakçı’nın Beylikdüzü sevdasını bildiğimiz için bir anket çalışması yaptık. Yeniden refah %7, Vehbi Orakçı %14 çıktı. Anket sonuçlarını kendisine sunduk.  Görüştük, anlaştık  Vehbi Orakçı Beylikdüzü için bir fırsattır. Bizim ve Beylikdüzü’nün Vehbi Orakçı gibi çalışkan ve feraset sahibi insanlara ihtiyacı var. Kendi yaptırdığı anketler ile bizim anketimiz karşılaştırdı makul ve mantıklı buldu ve adaylığı kabul etti. Vehbi Orakçı Milli Görüş’ten gelen bir insan yuvasına geri döndü. 

 

 

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ”

Beylikdüzü beş yıldır gözle görülür bir hizmet almadı. Beylikdüzü’nü Refaha kavuşturmak için çıktık yola 15 yıldır bu ilçede oturuyorum. Yapılan ve yapılmayan her şey den haberdarız. Allah izin verirse Beylikdüzü halkıda teveccüh gösterirse ilçemizi Milli Görüş belediyeciliği ile yöneteceğiz. Bunun örnekleri var. Çalmayan, çırpmayan, adaletli bir paylaşım ile davamızın kurucusu merhum Necmettin Erbakan hocamızın yolundan giderek, saygılı ve ilkeli belediyeciliği Beylikdüzü’ne getireceğiz dedi. 

Haber: Zeynep ÇAĞLAR


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.