Tarih: 24.11.2023 19:16

Balıkçı Kenan: Öğretmenleri ağırlamak büyük bir onur

Programda konuşan, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı, “Bir çok eğitimciyi Beylikdüzü’nde ağırlamak büyük bir onur hele 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla bizleri de mutlu etti.

Balıkçı Kenan: Öğretmenleri ağırlamak büyük bir onur

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İstanbul’un ünlü balıkçısı aynı zamanda Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Kenan Balcı öğretmenleri ağırladı. Öğretmenlerin günün kutlayan Balcı, “Onların çok kutsal bir meslekleri olduğunu” söyledi. 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi öğretmenleri ağırladı. Daha önce de defalarca kez öğrencilerin geldiği müzenin kurucusu olan balıkçı Kenan Balcı ile müzeyi gezen öğretmenler, deniz canlıları hakkında bilgi edindi. Kenan Balcı müzedeki balıklara yoğun ilgi gösteren eğitimcilere kendi eliyle balık ikram etti. Öğretmenler, halk ozanları eşliğinde şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendi. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde konuşan müze kurucusu Kenan Balcı, “Bu özel günde konuklarımız öğretmenler oldu. Onların hakkını ödeyemeyiz. Çok kutsal bir görevleri var. Onları ağırladığımız için çok mutluyum” dedi.

 

BİR ÇOK EĞİTİMCİYİ AĞIRLAMAK BÜYÜK BİR ONUR

 

Programda konuşan, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı, “Bir çok eğitimciyi Beylikdüzü’nde ağırlamak büyük bir onur hele 24 Kasım Öğretmenler Günü olması dolayısıyla bizleri de mutlu etti. Tabi Kars, Ardahan, Iğdır aynı coğrafyada ama bu 3 şehri yan yana getiren bir derneğimiz var. Bu benim hep ilgim çekmiştir. Bir çok şehir tek başına dernekleşme sorunu yaşarken aynı coğrafyadan 3 şehrin bir araya gelerek bu birliği ve beraberliği göstermesi çok anlamlı. Öncelikle bu birlik ve beraberliğin kıymetini bilmenin ne kadar anlamlı olduğunun altını çizmek istiyorum. Ve sizleri bu birlik ve beraberliğinizden dolayı tebrik ediyorum “ dedi.

 

KENAN BALCI’YA ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

 

Kars-Ardahan-Iğdır Maarif Derneği Başkanı Soner Polat ise, “Biz eğitimci bir derneğiz. Öğretmenlerden ve eğitimcilerden oluşuyoruz. Şimdiye kadar öğretmenlerimiz ile birlikte birçok etkinlik yaptık. Ama bizim için bu etkinliğin ayrı bir önemi var. Bugün kendimize, öğretmenlere bir etkinlik yaptık. Burada bizi buluşturan Kenan abimize çok teşekkür ediyoruz. Ben bu vesile ile öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Şehit olan öğretmenlerimiz başta Aybüke ve Necmettin öğretmenimiz olmak üzere bütün şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Gazi olanlara sağlık sıhhat diliyorum” ifadelerini kullandı.

HER ŞEY UNUTULUR ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETTİKLERİ UNUTULMAZ

 

Bir çok şey unutuluyor ama öğretmenlerin öğrettikleri unutulmuyor diyen müze kurucusu Kenan Balcı, “Ben 67 yaşındayım. Hayatımız boyunca bir çok şeyle karşılaştık. Bir çok şeyi unuttuk. Ama öğretmenlerimizin bize öğrettiklerini unutmadık. Onların bize öğrettikleri ilk günkü gibi aklımızda. Öğretmenleri görünce 50 sene önceki öğretmenlerim aklıma geldi. Hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

BALIK TAVSİYE ETTİ

 

Öğretmenlere balık ikram eden ünlü balıkçı Kenan Balcı, “Bu sene balık bol. O yüzden herkese balık tavsiye ediyorum. Bugün palamut, yarın hamsi. Hangi balık bol çıkmışsa o balığı tüketelim. Ama en az haftada iki kez balık yiyelim. Özellikle çocuklarımıza mutlaka balık yedilerim. Onların kemiklerini güçlendiriyor. İçinde katkı maddesi yok. Doğal ilaç. Aynı zamanda denizlerimizide temiz tutmamız çok önemli. Denizlerimize evimiz gibi bakmalıyız. Oralar bizim bacasız fabrikalarımız. Sürekli çeşit, çeşit ürün veriyor” şeklinde konuştu.


 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.