Tarih: 19.01.2024 00:00

ATA OCAĞI GENEL BAŞKANI ERCAN CANPOLAT İBB BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI

Ata Ocağı Kültür ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ercan Canpolat Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını "İstanbul Seni Almaya Geldim" sloganıyla açıkladı.

ATA OCAĞI GENEL BAŞKANI ERCAN CANPOLAT İBB BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI

Evli ve 6 çocuk babası olan Ercan Canpolat “Tüm İstanbul halkından destek istiyorum. İstanbullu hemşerilerimle bir arada olacağım. Sorunları hep birlikte çözmek için el ele verip mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

 

ERCAN CANPOLAT KİMDİR?

07.10.1984 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. Ercan Canpolat'ın, Annesi Vesile hanım ev işleri ile uğraşan, babası Mehmet Canpolat ise Elazığ’da hayvancılık ve Ticaret ile uğraşan bölge halkı tarafından tanınmış bir sima. 7 kardeşi olan Ercan Canpolat'ı diğer yedi kardeşinden ayıran bir özelliği vardı; akıllı, zeki ve  amacı için mücadele veren bir çocuktu.

İlköğretim hayatını Maden Atatürk  İlköğretim okulunda, Lise hayatını 100. Yıl Endüstri meslek Lisesinde tamamladı. Daha sonrasında babasının yanında çalışmakla beraber üniversitelerde çeşitli eğitimlere katıldı ve katıldığı eğitimlerin tamamını başarı ile tamamladı. Bundan sonrasında tamamıyla ticari hayata geçiş yaptı.

Elazığ’da başarılı ticari işlere imza atan Canpolat yavaş yavaş büyüyor ve Elazığ’daki Ticari alan Canpolat’a yetmediği anlaşılıyordu. Canpolat 2012 yılında ticari işlerini büyütebilmek için İstanbul’a taşınmaya karar verdi. Daha öncesinde birkaç defa İstanbul’a ticari amaçlı gelen Canpolat, Eyüpsultan’da  bir ofis ve ev tutarak ticari hayatına giriş yaptı. İlk önce İstanbul içersinde ticari hayatını devam ettiren Canpolat, Türkiye’ye et ürünleri satışı yapmaya başladı. 2015 yılında Irak, Dubai ve Almanya’dan gelen teklifler ile ihracat hayatına giriş yapmış, 3 yıl içersinde ve şuanda da devam ettirmekte olduğu 7 ülke, 56 şehre dev bir et ürünleri pazarı oluşturdu.

2018 yılında Türkiye’nin hali hazırda içerisinde bulunduğu durumdan memnun olmayan Canpolat, sosyal medya üzerinden dile getirdiği siyasi söylemler ile o gün yeniden gelişmekte olan kıymetli Ragıp Gümüşpala’nın kurduğu Süleyman Demirel’in Genel başkanlığını yaptığı Adalet Partisinin dikkatini çekmeyi başardı. Canpolat’a yapılan teklif ile 2020 yılında anlaşmaya varılmış, Eyüp İlçe Başkanlığında ilk siyasi görevine başladı.

Başarılı çalışmalar yürüten CANPOLAT, 7 ay gibi kısa sürede İstanbul İl Başkanlığı görevine atandı. 

4 yıl  başarılı bir şekilde  sürdürdüğü İstanbul İl Başkanlığı görevinden 14 Ocak 2024’te istifa etti. Kurduğu “Ata Ocağı Kültür ve Eğitim Derneği Genel Başkanı” olarak Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını duyurdu. 

249 kişilik kemik kadrosu ile 3 aydır devam eden plan ve proje çalışmaları hız kesmeden devam Ercan Canpolat, İstanbul’a yeni bir yüz, yeni bir nefes kazandırabilmek için: “İstanbul seni almaya geldim” sloganıyla adaylığını açıkladı.

Evli ve 6 çocuk babası olan Ercan Canpolat “Halkımdan güçlü bir şekilde destek istiyorum. İstanbullularla bir arada olacağım. Dertleriniz ile dertleneceğim. Hep birlikte sorunları çözmek için uğraşacağız. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ata Ocağı Kültür ve Eğitim Derneği, Levent'te Emniyet Evleri Mahallesi Güvercin Sk. No:3'te faaliyetlerini sürdürüyor.


 


 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.