' DOSTLUKSPOR'

1973 yılında kurularak Türkiye’de ilk kadın futbol takımı olan Dostlukspor, Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’nde play-off’lara kalarak birinci lige çıkmak için önemli bir yol kat etti.

BAKIRKÖY 12.02.2016 18:10:29 0
' DOSTLUKSPOR'
Haberi Sesli Oku
 Dostlukspor yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “43 yıllık mazisiyle Türk sporuna pek çok sporcu ve antrenör yetiştiren Dostlukspor’a ilçemizin takımı olması münasebetiyle biz de elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde ilçemizi başarıyla temsil ederek birinci lig yolunda play-off’lara kalarak büyük başarı elde ettiler. Play-off karşılaşmalarında kalplerimiz yanlarında olacak.”

Dostlukspor’un deneyimli Sportif Koordinatörü Davut Güngör de basketbol kadınlarda 5 yıl içerisinde Avrupa’da kupa almayı hedeflediklerini belirterek,” Alt yapı takımlarıyla, spor okullarıyla yüzlerce, binlerce çocuğumuza spor sevdirmeye çalışan Kulübümüzün, sportif başarı açısından da hedefleri var. Bu yıl inşallah birinci lige çıktıktan sonra ilk hedefimiz bilyoner.com kadınlar basketbol ligi’ne çıkmak ve bu ligde de kalıcı olmayı istiyoruz. 5 yıl sonunda da Avrupa’da kupa alan bir takım olmak istiyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde” dedi.

Erdoğan'dan Memur-Sen’e Vefa Mesajı…

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Av. Bülbüllü, Yolsuzluk İddialarıyla Adaletin Karşısında

TRT Milyarları Nereye Harcadı Halk Bilmek İstiyor

Rtük'ün Yeni Üyeleri Mecliste Belirlendi

MSB'den Sert Yanıt Geldi

İmamoğlu'ndan Yol Arkadaşlarına Destek Mesajı


Başkan Çalık, Acil Biyopsiye Alındı

Firarı Suç Örgütü Lideri Alanya’da Rahatça Dolaşıyor Mu?

Uzay ve Havacılık Merakı Geleceğe Umut Oluyor

Türkçe Sınavlarda Her Öğrenciye Eşit Fırsat

Erdoğan'dan Memur-Sen’e Vefa Mesajı…

Yeni Yönetmelikle Hangi Değişiklikler Oldu?

35 Yıl Süren Silah Arkadaşlığı

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Alanya FTK’ya Anlamlı Komutan Ziyareti

Samsun’dan Alanya’ya Sanat Köprüsü

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

307 Gözaltı, 181 Tutuklama

“Dümenci” Sevenleriyle Buluştu

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

KKKA Virüsüne Karşı Dikkatli Olun Uyarısı

Yerlikaya, Uyarıyor..!

Vali Yardımcısı Beypınar'a Hüzünlü Veda

Kurtulmuş'tan NATO Zirvesinde Gazze Tepkisi

Emniyet Uyuşturucuya Geçit Vermiyor…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.