Aksoy, Spor Akademisi Öğrencileriyle Buluştu
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi’nin Spor Akademisi kurslarında eğitim alan gençler, hayallerine bir adım daha yaklaştı. POMEM, BESYO ve Spor Lisesi gibi sınavlara hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Spor Akademisi’nde yıl boyunca yoğun bir eğitimden geçen 97 öğrenci, istedikleri üniversitelere yerleşme sevinci yaşadı. Başkan Vekili Aksoy da gençleri yalnız bırakmayarak tebrik etti, onların düşüncelerini dinledi ve geleceğe dair tavsiyeler verdi.
"GENÇLERİN BAŞARISI BİZİ GURURLANDIRDI"
Programda konuşan Can Aksoy, öğrencilerin azmini ve emeklerini takdir ettiklerini söyledi. Aksoy, “Bugün burada sizlerle buluşmaktan çok mutluyum. Spor Akademimizde aldığınız eğitimlerle büyük başarılar kazandınız. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve önerilerinizi bizlerle paylaşmanız çok kıymetli. Sizlerden sonra gelecek gençler için çalışmalarımızı daha da geliştireceğiz” dedi.
"ÜNİVERSİTE YILLARINI İYİ DEĞERLENDİRİN"
Gençlere üniversite yaşamı konusunda tavsiyeler veren Aksoy, yabancı dil öğrenmenin, farklı alanlarda kendini geliştirmenin ve doğru çevre kurmanın önemine dikkat çekti. “Üniversite yıllarınızı verimli geçirmeniz çok önemli. Spor alanında eğitim alırken farklı konularda da kendinizi geliştirin. Yabancı dil öğrenin, teknolojiye hakim olun, sosyal çevrenizi doğru seçin. Sizler geleceğin öğretmenleri, spor insanları ve polisleri olacaksınız. Başarılarınızla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Program, öğrencilerin görüşlerini paylaşmasıyla sona erdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.