Tarih: 07.09.2023 22:47 Güncelleme: 07.09.2023 22:49

2000 Tıp Merkezi Neden Kapandı?

2000 TTıp Merkezi sahibi Dr. Ali Şeker ssosyal medya hesabından duyurdu!

2000 Tıp Merkezi Neden Kapandı?

Hüzünlü Bir Veda: 
2000 TIP MERKEZİ KAPANDI

Sevgili dostlarımız.

Dünyanın yeni bir binyıla girdiği 2000 yılının başında Büyükçekmece’de E5 karayolu üzerinde açmıştık 2000 Tıp Merkezi’mizi. “Ekonomik ve erişilebilir sağlık hizmeti” sunmak amacıyla hekim arkadaşlarımız ve sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Çatalca, Silivri başta olmak üzere çevre ilçelerden yüzbinlerce insana önemli bir sorun yaşatmadan sağlık hizmeti sunduk. Dertlerine derman arayanlar bizim için asla müşteri olmadı. Uzmanlığımıza ihyacı olan hastalarımızdı onlar. Aslolan sağlıklarını korumak ve yaşadıkları sorunları en uygun, en etkili şekilde ve en düşük maliyetle çözmekti. 23 yıl boyunca gece gündüz demeden kesintisiz bir şekilde sağlık hizmet sunarak bunu yapmaya çalıştık.

Büyük bir aile olduk çalışanlarımız ve hastalarımızla. Mutluluklar, sevinçler, kederler, acılar yaşadık. Onlarca çalışanımızı emekli ettik mesela. Hizmet verdiğimiz bölgeyi hep önemsedik. Sosyal sorumluluk projeleri üstlendik. İhtiyacı olan komşularımızla dayanışma duygularını yaşadık. Bölgemizde yapılan halk konserlerine, kültür sanat etkinliklerine, ücretsiz sünnet organizasyonlarına destek olduk; vergi rekortmenleri arasına da girdik.

Kayıplarımız da oldu. İlk günden itibaren bizimle beraber olan çalışma arkadaşımız ve Sevgili Kardeşimiz Serpil’i 2022’de sonsuzluğa uğurladık.

2015 yılında İstanbul Milletvekilliği görevini üstlenmemin ardından çalışma arkadaşlarım Sevgili Ablam Saniye Şeker koordinatörlüğünde benim yokluğumu hissettirmeden aynı inançla sağlık hizmeti sunmaya devam ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ancak, hizmet binamız 1999 depreminden önce 1982’de yapıldığı için incelemeler yaptırdık. Binanın yıkılıp yenilenmesine karar verdik. Bu nedenle 2000 Tıp Merkezi’mizin faaliyetlerini askıya almak için girişimde bulunduk. Mart 2023’de verdiğimiz kapatma/askıya alma dilekçemiz ile ilgili yasal prosedürler 6 ay sürdü.

31 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla 23 yıl sağlık hizmeti verdikten sonra Büyükçekmece’nin ve bizim hayatımızda çok değerli bir yeri olan 2000 Tıp Merkezi’mizin sağlık hizmeti sunum faaliyetlerine son verdik.

Çalışma arkadaşlarımızdan bazıları, bir süredir sahipliğini üstlendiğimiz Esenyurt Kıraç Yeni Hayat Tıp Merkezi’nde bizimle birlikte ekonomik ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmaya devam ediyorlar. Ben de 8 yıl süren milletvekilliği görevimin ardından Genel Cerrahi Uzmanı olarak doktorluk görevimi Yeni Hayat Tıp Merkezi’nde sürdürüyorum.

Kapanış işlemleri için son bir haftadır bulunduğum 2000 Tıp Merkezi’ne gelerek “Biz sizden memnunduk. Bizi başkalarına mecbur bırakmayın, ne olur tekrar gelin” diyen dostlarımıza; 23 yıldır hep yanımızda olan Büyükçekmece ve çevre ilçelerden hastalarımıza, komşularımıza, esnaf arkadaşlarımıza çalışma arkadaşlarım ve kendim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Geleceğe dair daha iyisi, daha güzeli için elbette planlarımız, düşlerimiz var. 
Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.
Yine buluşacağız…

Saygılarımla
Op. Dr. Ali Şeker
2000 TIP MERKEZİ


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.