Mehmet Uzun

Tarih: 01.11.2013 18:28

Dost Acı Söyler

Facebook Twitter Linked-in

 Merhaba Değerli Okurlar;

Ana arterlerde bazı kavşaklarda Cumhuriyet Kutlamaları var bol, bol çeşit, çeşit ne kadar güzel insanın gözleri yaşarıyor iyide geçen yıl neden bu kadar kutlama afişleri yoktu?

Geçen yıl da kutlanmadı mı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı, ee peki niye bu kadar çok afişlerdeki kutlamaları göremedik, Çünkü seçim arifesindeyiz  de ondan bir düşünün lütfen eğer içinizde bu cevher bu bayram aşkı heyecanı var ise niye bu yılda geçen yıl değil burada bir samimiyetsizlik yok mu? sizce yine de tebrik etmek lazım en azından adım başı bizlere 29 Ekim'in önemini hatırlattıkları için bu arkadaşlarımızın  dilerim akıllarındaki asıl kutlanması gereken hayallerine kavuşurlar.

Neyse şaka bir yana bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum en azından siyasi ağır bir yüke aday adayı oldukları için zor iştir iyi bilirim Allah yardımcıları olsun. Gerçi Büyükçekmece'de adaylar henüz  belli olmadı ama aday bolluğu yaşanıyor buda güzel demokrasi açısından ama birde madalyonun öbür  tarafı var ne olacak nasıl olacakta Büyükçekmece'deki siyasi kazanım değişecek kim değiştirecek nasıl olacak işte final sorusu da bu bence.

Eski bir siyasetçi bir gazeteci ve toplumun nabzını iyi tutabilen birisi olarak şuraya not düşüyorum  ilerde bu paylaştığım düşüncem dilerim bir belge olarak kalır  Büyük çekmece2de siyasi kazanımı değiştirecek yada iyi çalışırsalar değiştirebilecek siyasiler  şunlardır;

Büyükçekmece'ye  sayın Yusuf Uzun ve sayın Recep Erol birlikteliği sağlanırsa sonuç alınabileceğine inanıyorum bunda da iddialıyım, diğer arkadaşlar da dostumdur ama siyasette bir siyasiye yapılabilecek en büyük kötülük ona inanmadığın halde sen kazanırısın hadi diyerek arkadan ittirip sonrada ona  gülenlerdir. Sayın Yusuf  Uzun Büyükçekmece'yi  iyi bilir, tanır Sayın Recep Erol'un  adını hep duyuyorum vatandaştan hepsi de olumlu yaklaşıyorlar Sayın Erol'un  bürokrasi deneyimi Sayın Uzun'unda belediye tecrübesi Büyükçekmece'deki seçimlerin kaderini değiştirebileceklerine inanıyorum ve içimde kuvvetli bir histe böyle olacağını söylüyor. Dilerim her şeyin hayırlısı olur bu benim tahminimde bir fantezi olarak kalır ve bana bıyık  altı gülerler canları sağ olsun kim gülerse ama unutmayın dost acı söyler çünkü hala dostunuzum, nokta.

Sağlıcakla Kalın.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —