28.10.2020 12:29:22

Buğra BORA

Cam Filmi Yasağını Kaldırmıştı

Merhaba arkadaşlar, bu aralar çok konuşulan Bi konuya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz dönem cam filmi yasağını kaldırmıştı. Bence gerekli bir karardı. Çünkü ozon tabakasının delinmesi, zararlı güneş ışınlarının dünyaya doğrudan gelmesi ve belkide en önemlisi maganda diye tabir ettiğimiz psikolojik sorunları olan insanlardan uzak durarak Ailemiz, arkadaşlarımız vs. İle rahat Bi seyahat geçirebilmek.

Fakat geçenlerde duydum ki aracında cam filmi çekili olan herkese 427 TL ceza kesilmeye başlanmış. Bu Ülkede 5.000.000 araç filmli! Şimdi ben dahil 5.000.000 araç sahibi kara kara düşünmeye başladık. Acaba cezayı nerede yiyeceğiz, nasıl ödeyeceğiz diye. Gerekçe olarak da biz cezayı keselim siz ödedikten sonra itiraz edip cezayı iptal ettirin, yönündeymiş. Sevgili okurlar böyle bir durum ile karşılaşsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz?

Ekrem Bugra Bora


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.