21 Mayıs 2012 Pazartesi

Bakırköy Karla Mücadelede Sınıfı Geçti

Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışına hazırlıklı davrandı.

01 Şubat 2012 Çarşamba 13:02
Bu haber 255 kez okundu
Bakırköy Karla Mücadelede Sınıfı Geçti
Bakırköy’de başta ilçe belediyesinin sorumlu olduğu ana arterler ve meydanlar olmak üzere tuzlama ve temizleme çalışmasına kar yağışıyla birlikte başladıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Kar yağışı haberinin alınmasıyla birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz  adeta teyakkuza geçti. Başta bizim sorumluluk alanımız altında olan ana arterler ve meydanlarda olmak üzere Bakırköy’ün tüm sokaklarında,kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladık. Yıllardır ilk kez Bakırköy’de kar tutmasına karşı ekiplerimizin tedbiri sayesinde sorun yaşamadık.Ekiplerimizin gözünden kaçan herhangi bir olumsuzluğa karşı yurttaşlarımız Fen İşleri Müdürlüğümüzün 414 97 77- Dahili 8601 numaralı telefonunu arayabilirler.”dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?İstanbul'da En Çok Çalışan Belediye Başkanı Kim? SİZ OYLAYIN BİZ ÖDÜLLENDİRELİM

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV