21 Mayıs 2012 Pazartesi

Taşköprü'nün 'Deli İsmet'i öldürüldü

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, akrabası tarafından silahla vurularak öldürüldü.

12 Ağustos 2011 Cuma 06:32
Bu haber 223 kez okundu
Taşköprü'nün 'Deli İsmet'i öldürüldü

Alınan bilgiye göre, Taşköprülüler tarafından ''Deli İsmet'' lakabıyla bilinen İsa Çetin (40), akşam saatlerinde Köprübaşı mevkinde aralarında önceden husumet bulunan akrabası Mustafa G. ile karşılaştı. İki kişi arasında yaşanan kavga sonucu Mustafa G., İsmet Çetin'i silahla vurdu. Sağlık ekiplerince Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırılan İsmet Çetin hayatını kaybetti. Mustafa G. ise emniyete teslim oldu.İsmet Çetin'in, halasının oğlu Mustafa G.'yi geçen yıl küfür ederek bıçakla yaraladığı, tartışmanın bu yüzden başladığı öğrenildi. Olay yerinde ve hastanede olaya ilişkin bilgi alan Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Deli İsmet'' lakaplı İsmet Çetin'in ''Taşköprü'nün gerçeklerinden biri olduğunu ve hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını'' söyledi.

Kaynak : haber7.com

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?İstanbul'da En Çok Çalışan Belediye Başkanı Kim? SİZ OYLAYIN BİZ ÖDÜLLENDİRELİM

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV